Download de Crashform-app via onderstaande link

Crashform

Op een eenvoudige manier een aangifteformulier invullen bij een ongeval en doorzenden naar uw verzekeraar.


Ontdek de app

Liever snel bijstand per telefoon?   Bel 02 406 30 00

Voor dringende hulp na een ongeval, autopech of woningschade kunt u 24/7 rekenen op de bijstand van Vivium
via 02/406 30 00.

 

 

Crashform, nog nooit was het zo eenvoudig om een aangifteformulier in te vullen

Een ongeval aangeven met een smartphone of tablet, dat kan voortaan via Crashform. Deze digitale variant van het papieren aanrijdingsformulier is een initiatief van beroepsvereniging Assuralia.

Bij het downloaden van de app kunt u onmiddellijk al uw persoonlijke en verzekeringsgegevens invullen, zodat dit niet meer hoeft op het moment van het ongeval. U moet dan enkel nog de omstandigheden van het ongeval en de schade aan uw voertuig invullen en kunt eventueel nog foto's toevoegen. Crashform registreert via geolokalisatie automatisch de plaats van het ongeval.

Elektronische aangifte

Na ondertekening op het scherm van de tablet of smartphone stuurt de applicatie de elektronische aangifte in PDF-formaat door naar zowel uw persoonlijke mailbox als naar die van P&V Verzekeringen. Indien u dat wenst, kunt u ook het adres van uw P&V Agent aan de lijst van bestemmelingen van de aangifte toevoegen.

QR-code op de groene kaart

Vanaf zomer 2017 zult u op uw nieuwe groene kaart een QR-code kunnen scannen om uw verzekeringsgegevens automatisch in Crashform in te geven op de plaats van het ongeval. Op deze manier bent u zeker dat steeds de meest recente gegevens in de aangifte worden vermeld.

Download de app op Google Play of de AppStore

Crashform is eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de App Store en Google Play. 

Crashform is beschikbaar voor iedereen, ook als u geen klant bent bij Vivium.

Meer weten? Contacteer dan snel uw makelaar.

 

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google Inc.