Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

In de kijker

Vivium vernieuwt in 2022 haar aanbod van fondsen in Tak 23 

Wegens de aanhoudende lage rente op spaarboekjes en de gestegen inflatie is er gevoelig meer interesse voor Tak 23. Vivium breidt in april 2022 haar fondsenaanbod in Tak 23 uit om aan deze vraag te voldoen.

Meer lezen

Waarom kiezen voor een beleggingsverzekering?

Het zijn lastige tijden voor spaarders: de rente staat laag en door de hoge inflatie wordt uw geld minder waard. Hoe kan u dan toch een mooi bedrag opbouwen? Een beleggingsverzekering kan mogelijk een oplossing zijn.

Meer lezen

Wat is de franchise in een autoverzekering?

De term ‘franchise’ (‘vrijstelling’ of ‘eigen risico’ in het verzekeringsjargon) hebt u ongetwijfeld al gehoord, bijvoorbeeld toen u een omniumverzekering afsloot voor uw auto. Maar wat is die franchise en waarom passen verzekeraars ze toe? Hoe wordt de franchise berekend? Dat ontdekt u in dit artikel.

Meer lezen

Wat als u een ongeval krijgt tijdens het telewerken?

Elke werkgever is verplicht om voor zijn personeel een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Maar wanneer komt die precies tussen? En wat als u telewerkt?

Meer lezen

Vijf zaken die u moet weten over de bijstand voor uw auto

Is uw auto na een ongeval zo beschadigd dat hij niet meer kan rijden? Werd uw wagen gestolen op een parking? Of raakt hij defect midden in uw vakantie? En wat als u zelf bijstand nodig hebt? In al deze gevallen kan een goede bijstandsverzekering voor uw auto soelaas bieden. Dit zijn vijf punten waarop u moet letten...

Meer lezen

3 dingen die u misschien nog niet wist over rechtsbijstandsverzekeringen

Wanneer kan rechtsbijstand u helpen? Is dat enkel als u na een geschil naar de rechtbank moet? En kan een rechtsbijstandsverzekering ook een fiscaal voordeel bieden?

Meer lezen