Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Wat te doen na schade door de overstromingen?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiële schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Op kot in België of in het buitenland? Kijk na of uw kind goed verzekerd is

De knoop is doorgehakt, uw kind gaat dit schooljaar op kot. Maar welke bescherming heeft uw kind nodig? Volstaan uw brand- en familiale verzekering? En wat als uw zoon of dochter in het buitenland gaat studeren? Gelden uw verzekeringen daar ook?

Meer lezen

Smartphone gestolen op vakantie?

U bent op vakantie in Spanje. Het is heerlijk weer en u besluit een frisse duik te nemen in het zwembad. Als u terugkomt op uw hotelkamer, stelt u vast dat uw smartphone verdwenen is uit uw kamer. Wat nu?

Meer lezen

Pensioensparen: bent u te jong of te oud?

We beginnen steeds jonger aan pensioensparen, maar is dat wel een goed idee? En wanneer ben ik te oud? In dit korte filmpje vatten we het voor u samen.

Meer lezen

Pensioensparen en uw belastingvoordelen, enkele interessante weetjes

Met het pensioensparen bouwt u een extra pensioen op én betaalt u minder belastingen. In dit filmpje vatten we het voor u samen.

Meer lezen

Krijgt u dit jaar geld terug van de belastingen?

Wilt u graag weten of u geld terugkrijgt van de belastingen? Met de belastingsimulator van Vivium kunt u zelf snel uw belastingen simuleren of berekenen.

Meer lezen