Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

In de kijker

Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen

Hebt u een spaarverzekering bij Vivium? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten.

Meer lezen

Ben ik verzekerd als mijn hond iemand bijt?

Uw hond is uw beste vriend, maar wat als hij opeens iemand bijt? Welke verzekering beschermt u tegen de gevolgen van zo’n beet? En moet u een verzekering afsluiten als u een huisdier hebt?

Meer lezen

Een zwembad in de tuin: ontdek onze verzekeringen en tips

U hebt of overweegt een eigen zwembad in uw tuin? Vivium legt uit hoe u zich het best verzekert en wat u zeker niet mag vergeten voor een zomer lang waterpret.

Meer lezen

Bent u verplicht om rookmelders in uw woning te plaatsen?

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Vlaanderen en Wallonië, in Brussel enkel in huurwoningen. Ontdek hier waar en hoe u ze correct installeert.

Meer lezen

Wat is de vrijstelling in een autoverzekering?

Een vrijstelling wat is dat? Waarom passen verzekeringsmaatschappijen die toe? En hoe wordt een vrijstelling berekend? U leest het in dit artikel.

Meer lezen

Vakantiehuisje aan zee: welke verzekeringen heb ik nodig?

U hebt of overweegt een tweede verblijf aan de kust: welke verzekeringen sluit u best af? Welke andere kosten zijn er nog? En wat als u gaat verhuren? Hierbij enkele veelgestelde vragen, voor u beantwoord door de specialisten van Vivium.

Meer lezen