Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Drie dingen die u nog niet weet over een motorverzekering

Hebt u een motorverzekering nodig om op de weg te rijden, maar weet u niet precies wat die verzekering inhoudt? Om u te helpen, maakten we een filmpje waarin de basisbeginselen worden uitgelegd.

Meer lezen

Acht tips om veilig van uw barbecue te genieten

Een ongelukje tijdens uw barbecue: wie is verantwoordelijk voor de schade? En bent u verzekerd als een van uw gasten zich verbrandt? De antwoorden ontdekt u hier.

Meer lezen

De 3 mooiste zomerse motorroutes: op pad in eigen land met uw copiloot Liberty Rider

Kriebelt het om uw motor van stal te halen? Komt goed uit, want samen met Liberty Rider selecteerden we drie perfecte motorritten voor de zomer. Ontdek ze hier.

Meer lezen

Trampoline in de tuin: tips voor veilig en goed verzekerd springplezier

Een trampoline in uw tuin? Uw kinderen springen een gat in de lucht, maar lees eerst onze tips voor u de sprong waagt. Te beginnen bij een goede familiale verzekering...

Meer lezen

De 10 leukste musea en tentoonstellingen van het moment

De lange weekends van mei komen eraan. Zin in een uitje? Ontdek onze 10 museum- en expotips voor het hele gezin. Plezier verzekerd, maar boek op tijd uw tickets!

Meer lezen

Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen

Hebt u een spaarverzekering bij Vivium? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten.

Meer lezen