Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Passie, vakmanschap en ondernemingszin

Belgische wijnbouwers bouwen met hun expertise, ondernemerschap en innovatieve oplossingen aan morgen. Net als Vivium. Om onze wijnbouwers te ondersteunen, zijn we partner van de gloednieuwe Gault&Millau Wine Guide Belgium.

Meer lezen

Zwembad in uw tuin? Uw brandverzekering biedt ruime bescherming

Bent u de gelukkige eigenaar van een zwembad of zwemvijver? Dan wilt u daar ongetwijfeld de beste bescherming voor, niet? Die krijgt u met de brand- of woningverzekering van Vivium. Ontdek er alles over in dit korte, zonnige filmpje vol zwemplezier!

Meer lezen

Krijgt u dit jaar geld terug van de belastingen?

Wilt u graag weten of u geld terugkrijgt van de belastingen? Met de belastingsimulator kunt u zelf snel uw belastingen simuleren of berekenen.

Meer lezen

Liberty Rider stelt voor: vier mooie motortochten in Vlaanderen

In samenwerking met onze partner Liberty Rider stippelden we vier routes uit door Vlaanderen. Ideaal om ons mooie vlakke land te verkennen, met de neus in de wind en de zon op de helm.

Meer lezen

Hangmat of zwembad? Kies de beste bescherming voor uw tuin

De lente is eindelijk in het land. Hét moment om terug volop te genieten van uw tuin of terras. Hebt u een mooi aangelegde tuin, stijlvolle tuinmeubelen en/of een tuinhuisje? Dan is het afsluiten van de aanvullende waarborg Pack Tuin, een goed idee.

Meer lezen

Minder belastingen betalen?

Op dit moment biedt ons land nog heel wat mogelijkheden om minder belastingen te betalen. Maar is dat morgen ook nog het geval? We geven u een overzicht van het actuele aanbod en lichten een tipje van de sluier over de plannen voor morgen.

Meer lezen