De belangrijkste cijfers van 2023 voor zelfstandigen en loontrekkenden

Een nieuw jaar betekent nieuwe cijfers. We goten voor u de nieuwe fiscale bedragen in een handig overzicht. U vindt in het document de jaarlijkse maximumbedragen van de stortingen voor het aanslagjaar 2024 (inkomsten 2023).

Meer lezen

Wat houdt een beleggingsportefeuille in bij Vivium?

Wanneer u samen met uw makelaar uw persoonlijke portefeuille opmaakt, gebeurt dat op basis van uw risicoprofiel. Vivium biedt u keuze uit 9 fondsen.

Meer lezen

Wilde everzwijnen vernielen uw tuin: wie betaalt de schade?

Everzwijnen vernielden uw mooi aangelegde tuin. Wat nu? Wie betaalt de schade? En hoe vermijdt u het bezoek van wilde everzwijnen? 5 vragen en antwoorden.

Meer lezen

In welke Europese landen zijn winterbanden verplicht?

Als het om winterbanden gaat, houden de landen van Europa er verschillende richtlijnen op na. Gaat u skiën in Oostenrijk of Frankrijk? Lees hier waar u verplicht bent winterbanden te installeren.

Meer lezen

Vijf onmisbare accessoires of gadgets voor uw motor

Rijdt u met de motor om vlotter op het werk te geraken, of om gezellig even uit te waaien? Het doel maakt niet uit, hier zijn alvast enkele handige motoraccessoires die u als motorrijder meer comfort en veiligheid bieden.

Meer lezen

11 tips om het risico op inbraak te verkleinen

Op vakantie? Een woning die leegstaat, kan de aandacht van inbrekers trekken. Met deze slimme voorzorgsmaatregelen vermindert u het risico op inbraak.

Meer lezen

Liberty Rider stelt voor: vier mooie motortochten in Vlaanderen

In samenwerking met onze partner Liberty Rider stippelden we vier routes uit door Vlaanderen. Ideaal om ons mooie vlakke land te verkennen, met de neus in de wind en de zon op de helm.

Meer lezen

Nog geen inspiratie voor de vakantie? Huur een camper met Goboony!

Goboony is het grootste deelplatform voor mobilhomes in België. Het aanbod? Meer dan 7.000 voertuigen, ook in uw buurt! Nu met een all-in dagverzekering powered by Vivium!

Meer lezen

Vivium vernieuwt in 2022 haar aanbod van fondsen in Tak 23 

Wegens de aanhoudende lage rente op spaarboekjes en de gestegen inflatie is er gevoelig meer interesse voor Tak 23. Vivium breidt in april 2022 haar fondsenaanbod in Tak 23 uit om aan deze vraag te voldoen.

Meer lezen