De 3 mooiste zomerse motorroutes: op pad in eigen land met uw copiloot Liberty Rider

Kriebelt het om uw motor van stal te halen? Komt goed uit, want samen met Liberty Rider selecteerden we drie perfecte motorritten voor de zomer. Ontdek ze hier.

Meer lezen

Trampoline in de tuin: tips voor veilig en goed verzekerd springplezier

Een trampoline in uw tuin? Uw kinderen springen een gat in de lucht, maar lees eerst onze tips voor u de sprong waagt. Te beginnen bij een goede familiale verzekering...

Meer lezen

De 10 leukste musea en tentoonstellingen van het moment

De lange weekends van mei komen eraan. Zin in een uitje? Ontdek onze 10 museum- en expotips voor het hele gezin. Plezier verzekerd, maar boek op tijd uw tickets!

Meer lezen

Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen

Hebt u een spaarverzekering bij Vivium? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten.

Meer lezen

Ben ik verzekerd als mijn hond iemand bijt?

Uw hond is uw beste vriend, maar wat als hij opeens iemand bijt? Welke verzekering beschermt u tegen de gevolgen van zo’n beet? En moet u een verzekering afsluiten als u een huisdier hebt?

Meer lezen

Een zwembad in de tuin: ontdek onze verzekeringen en tips

U hebt of overweegt een eigen zwembad in uw tuin? Vivium legt uit hoe u zich het best verzekert en wat u zeker niet mag vergeten voor een zomer lang waterpret.

Meer lezen

Bent u verplicht om rookmelders in uw woning te plaatsen?

Rookmelders zijn verplicht in alle woningen in Vlaanderen en Wallonië, in Brussel enkel in huurwoningen. Ontdek hier waar en hoe u ze correct installeert.

Meer lezen

Wat is de vrijstelling in een autoverzekering?

Een vrijstelling wat is dat? Waarom passen verzekeringsmaatschappijen die toe? En hoe wordt een vrijstelling berekend? U leest het in dit artikel.

Meer lezen

Vakantiehuisje aan zee: welke verzekeringen heb ik nodig?

U hebt of overweegt een tweede verblijf aan de kust: welke verzekeringen sluit u best af? Welke andere kosten zijn er nog? En wat als u gaat verhuren? Hierbij enkele veelgestelde vragen, voor u beantwoord door de specialisten van Vivium.

Meer lezen