Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Wat is de vrijstelling in een autoverzekering?

Een vrijstelling wat is dat? Waarom passen verzekeringsmaatschappijen die toe? En hoe wordt een vrijstelling berekend? U leest het in dit artikel.

Meer lezen

Belgen en hun pensioen: de 7 opvallendste inzichten uit ons Pensioenprofiel 2021

Bij Vivium maken we u graag vertrouwd met pensioenen op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Daarom lanceerden we ook dit jaar een online test waar u uw Pensioenprofiel kunt bepalen aan de hand van enkele korte en eenvoudige vragen.

Meer lezen

Wat moet u weten over de autoverzekering?

U hebt een autoverzekering nodig voordat u de baan op kan. Weet u niet precies hoe dat werkt, zo een autoverzekering? In dit filmpje leggen we het u uit...

Meer lezen

Vijf interessante weetjes over de brandverzekering

Wist u dat de brandverzekering ook tussenkomt bij schade aan uw elektrische toestellen na een kortsluiting? Ontdek hier waarvoor u nog allemaal een beroep kunt doen op uw brandverzekeraar.

Meer lezen

Wat te doen na schade door de overstromingen?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiële schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Op kot in België of in het buitenland? Kijk na of uw kind goed verzekerd is

De knoop is doorgehakt, uw kind gaat dit schooljaar op kot. Maar welke bescherming heeft uw kind nodig? Volstaan uw brand- en familiale verzekering? En wat als uw zoon of dochter in het buitenland gaat studeren? Gelden uw verzekeringen daar ook?

Meer lezen