Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

De 3 mooiste zomerse motorroutes: op pad in eigen land met uw copiloot Liberty Rider

Kriebelt het om uw motor van stal te halen? Komt goed uit, want samen met Liberty Rider selecteerden we drie perfecte motorritten voor de zomer. Ontdek ze hier.

Meer lezen

Trampoline in de tuin: tips voor veilig en goed verzekerd springplezier

Een trampoline in uw tuin? Uw kinderen springen een gat in de lucht, maar lees eerst onze tips voor u de sprong waagt. Te beginnen bij een goede familiale verzekering...

Meer lezen

De 10 leukste musea en tentoonstellingen van het moment

De lange weekends van mei komen eraan. Zin in een uitje? Ontdek onze 10 museum- en expotips voor het hele gezin. Plezier verzekerd, maar boek op tijd uw tickets!

Meer lezen

Mooie rendementen op onze spaarverzekeringen

Hebt u een spaarverzekering bij Vivium? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten.

Meer lezen

Ben ik verzekerd als mijn hond iemand bijt?

Uw hond is uw beste vriend, maar wat als hij opeens iemand bijt? Welke verzekering beschermt u tegen de gevolgen van zo’n beet? En moet u een verzekering afsluiten als u een huisdier hebt?

Meer lezen

Een zwembad in de tuin: ontdek onze verzekeringen en tips

U hebt of overweegt een eigen zwembad in uw tuin? Vivium legt uit hoe u zich het best verzekert en wat u zeker niet mag vergeten voor een zomer lang waterpret.

Meer lezen