Vivium haalt een professionele dronepiloot aan boord

Drones duiken overal op. Film- en tv-makers schieten er unieke beelden mee en giganten als Amazon en Uber hebben volop oog voor het commerciële potentieel. Maar worden ze ook ingezet in de verzekeringssector? Lees het antwoord van hoofdexpert Gilbert Kindt.

Meer lezen

Vanaf 1 januari 2020 verplichte rookmelders in Vlaanderen

Vanaf 1 januari 2020 zijn rookmelders wettelijk verplicht in alle Vlaamse woningen. Een goede zaak want woningbranden eisen in België jaarlijks tientallen levens. Maar hoeveel rookmelders moet u plaatsen en waar? En aan welke criteria moeten ze voldoen?

Meer lezen

Vivium neemt Private Insurer over en versterkt zo haar aanbod in tak 23

Op 16 december 2019 tekenden we een overeenkomst waardoor de P&V Groep de totaliteit van de aandelen van Private Insurer zal verwerven. Dankzij deze overname kunnen we u een breder gamma aan tak 23-producten aanbieden. Bovendien halen we met deze overname specifieke expertise en knowhow in huis om ons huidige aanbod van tak 23-producten uit te bouwen.

Meer lezen

Burgerschapsprijs 2019 voor Geert Mak en Virginie Nguyen

Op woensdagavond 20 november reikte de Stichting P&V in Brussel voor het 15de jaar op rij de Burgerschapsprijs uit. Die gaat telkens naar personen die zich op voorbeeldige wijze inzetten voor een open, democratische en tolerante samenleving.

Meer lezen

Eerste Europese dag tegen woninginbraken

Op woensdag 19 juni vindt de eerste editie van de Europese dag tegen inbraken plaats. Het initiatief komt van het European Crime Prevention Network (EUCPN). Twaalf Europese landen, waaronder België, nemen deel aan de campagne.

Meer lezen

Krijgt u dit jaar geld terug van de belastingen?

Wilt u graag nu al weten of u geld terugkrijgt van de belastingen? Met de tax calculator van Vivium kunt u zelf snel uw belastingen simuleren of berekenen. Mét tips om uw personenbelasting te optimaliseren.

Meer lezen

Wereld Parkinson Dag

11 april 1755 is de geboortedatum van de Engelse arts James Parkinson. Hij herkende en beschreef als eerste de symptomen van de ziekte van Parkinson als een samenhangend geheel.

Meer lezen

Bobben met Sven, Philippe en Christophe

Rijden onder invloed van alcohol, blijft een groot probleem in ons land, we doen het slechter dan in de meeste andere Europese landen. De Bob-eindejaarscampagne wil met de slogan ‘BOB = nul op’ de boodschap aan alle chauffeurs opnieuw scherpstellen: wie nog moet rijden, drinkt geen alcohol.

Meer lezen

1 dag niet: nationale actie tegen woninginbraken

Op 26 oktober 2018 vindt de vijfde editie plaats van ‘Eén dag niet’. Deze actie wil u laten nadenken over wat u zelf kunt doen om uw huis, straat of buurt veilig te houden en van vrijdag 26 oktober een dag maken zonder inbraken.

Meer lezen