Wat te doen na schade door wateroverlast?

Het onweer van 9 juli zorgde op een aantal plaatsen in het land voor heel wat materiële schade. Werd uw woning beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Nieuw Burgerlijk Wetboek 6: wat verandert er voor uw verzekeringen?

Dit jaar werden de veranderingen rond buitencontractuele aansprakelijkheid goedgekeurd. Maar wat betekent dat concreet voor uw verzekeringen? We leggen het u graag uit in mensentaal.

Meer lezen

Prijzen voor beste motorverzekering en beste rechtsbijstand

Decavi, een organisatie van verzekeringsspecialisten, reikt jaarlijks prijzen uit voor de beste en innovatiefste verzekeringen. We vallen twee keer in de prijzen, voor beste motorverzekering en voor beste rechtsbijstand auto.

Meer lezen

De MSCI World Index volgen, wat levert dat op?

Een indextracker op een wereldwijde aandelenindex is de meest eenvoudige manier om in aandelen te investeren. Ideaal voor beginnende en ervaren beleggers. De MSCI World Index is de populairste wereldwijde aandelenindex. Wat levert het op om die te volgen?

Meer lezen

De belangrijkste cijfers van 2024 voor zelfstandigen en loontrekkenden

Een nieuw jaar betekent nieuwe cijfers. We goten voor u de nieuwe fiscale bedragen in een handig overzicht. U vindt in het document de jaarlijkse maximumbedragen van de stortingen voor het aanslagjaar 2025 (inkomsten 2024).

Meer lezen

Terugblik op beleggingsjaar 2023

Hoe hebben de aandelen het in 2023 gedaan? En hoe zit het met de inflatie en de rente? We blikken terug op 2023 met 5 grafieken.

Meer lezen

Laat uw spaargeld groeien en krijg er nu tijdelijk 2% bovenop

Hebt u spaargeld dat u kunt missen? Beleg het vandaag nog en krijg er 2% bovenop. Ontdek hier onze tijdelijke actie.

Meer lezen

Hoe stormschade aangeven bij de brandverzekering?

Welk telefoonnummer kunt u bellen voor dringende hulp bij stormschade en hoe geeft u die het beste aan bij uw brandverzekering? Ontdek het in dit artikel.

Meer lezen

3 Decavi-awards voor Vivium

Op 24 oktober 2023 werden in Brussel voor de 24ste keer de Decavi-verzekeringstrofeeën uitgereikt. Vivium viel maar liefst drie keer in de prijzen.

Meer lezen