Wilde everzwijnen vernielen uw tuin: wie betaalt de schade?

Everzwijnen vernielden uw mooi aangelegde tuin. Wat nu? Wie betaalt de schade? En hoe vermijdt u het bezoek van wilde everzwijnen? 5 vragen en antwoorden.

Meer lezen

In welke Europese landen zijn winterbanden verplicht?

Als het om winterbanden gaat, houden de landen van Europa er verschillende richtlijnen op na. Gaat u skiën in Oostenrijk of Frankrijk? Lees hier waar u verplicht bent winterbanden te installeren.

Meer lezen

Vijf onmisbare accessoires of gadgets voor uw motor

Rijdt u met de motor om vlotter op het werk te geraken, of om gezellig even uit te waaien? Het doel maakt niet uit, hier zijn alvast enkele handige motoraccessoires die u als motorrijder meer comfort en veiligheid bieden.

Meer lezen

11 tips om het risico op inbraak te verkleinen

Op vakantie? Een woning die leegstaat, kan de aandacht van inbrekers trekken. Met deze slimme voorzorgsmaatregelen vermindert u het risico op inbraak.

Meer lezen

Liberty Rider stelt voor: vier mooie motortochten in Vlaanderen

In samenwerking met onze partner Liberty Rider stippelden we vier routes uit door Vlaanderen. Ideaal om ons mooie vlakke land te verkennen, met de neus in de wind en de zon op de helm.

Meer lezen

Nog geen inspiratie voor de vakantie? Huur een camper met Goboony!

Goboony is het grootste deelplatform voor mobilhomes in België. Het aanbod? Meer dan 7.000 voertuigen, ook in uw buurt! Nu met een all-in dagverzekering powered by Vivium!

Meer lezen

Vivium vernieuwt in 2022 haar aanbod van fondsen in Tak 23 

Wegens de aanhoudende lage rente op spaarboekjes en de gestegen inflatie is er gevoelig meer interesse voor Tak 23. Vivium breidt in april 2022 haar fondsenaanbod in Tak 23 uit om aan deze vraag te voldoen.

Meer lezen

Waarom kiezen voor een beleggingsverzekering?

Het zijn lastige tijden voor spaarders: de rente staat laag en door de hoge inflatie wordt uw geld minder waard. Hoe kan u dan toch een mooi bedrag opbouwen? Een beleggingsverzekering kan mogelijk een oplossing zijn.

Meer lezen

Wat is de franchise in een autoverzekering?

De term ‘franchise’ (‘vrijstelling’ of ‘eigen risico’ in het verzekeringsjargon) hebt u ongetwijfeld al gehoord, bijvoorbeeld toen u een omniumverzekering afsloot voor uw auto. Maar wat is die franchise en waarom passen verzekeraars ze toe? Hoe wordt de franchise berekend? Dat ontdekt u in dit artikel.

Meer lezen