Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Wilde everzwijnen vernielen uw tuin: wie betaalt de schade?

Everzwijnen vernielden uw mooi aangelegde tuin. Wat nu? Wie betaalt de schade? En hoe vermijdt u het bezoek van wilde everzwijnen? 5 vragen en antwoorden.

Meer lezen

In welke Europese landen zijn winterbanden verplicht?

Als het om winterbanden gaat, houden de landen van Europa er verschillende richtlijnen op na. Gaat u skiën in Oostenrijk of Frankrijk? Lees hier waar u verplicht bent winterbanden te installeren.

Meer lezen

Vijf onmisbare accessoires of gadgets voor uw motor

Rijdt u met de motor om vlotter op het werk te geraken, of om gezellig even uit te waaien? Het doel maakt niet uit, hier zijn alvast enkele handige motoraccessoires die u als motorrijder meer comfort en veiligheid bieden.

Meer lezen

11 tips om het risico op inbraak te verkleinen

Op vakantie? Een woning die leegstaat, kan de aandacht van inbrekers trekken. Met deze slimme voorzorgsmaatregelen vermindert u het risico op inbraak.

Meer lezen

Liberty Rider stelt voor: vier mooie motortochten in Vlaanderen

In samenwerking met onze partner Liberty Rider stippelden we vier routes uit door Vlaanderen. Ideaal om ons mooie vlakke land te verkennen, met de neus in de wind en de zon op de helm.

Meer lezen

Nog geen inspiratie voor de vakantie? Huur een camper met Goboony!

Goboony is het grootste deelplatform voor mobilhomes in België. Het aanbod? Meer dan 7.000 voertuigen, ook in uw buurt! Nu met een all-in dagverzekering powered by Vivium!

Meer lezen