Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Prijzen voor beste motorverzekering en beste rechtsbijstand

Decavi, een organisatie van verzekeringsspecialisten, reikt jaarlijks prijzen uit voor de beste en innovatiefste verzekeringen. We vallen twee keer in de prijzen, voor beste motorverzekering en voor beste rechtsbijstand auto.

Meer lezen

De MSCI World Index volgen, wat levert dat op?

Een indextracker op een wereldwijde aandelenindex is de meest eenvoudige manier om in aandelen te investeren. Ideaal voor beginnende en ervaren beleggers. De MSCI World Index is de populairste wereldwijde aandelenindex. Wat levert het op om die te volgen?

Meer lezen

De belangrijkste cijfers van 2024 voor zelfstandigen en loontrekkenden

Een nieuw jaar betekent nieuwe cijfers. We goten voor u de nieuwe fiscale bedragen in een handig overzicht. U vindt in het document de jaarlijkse maximumbedragen van de stortingen voor het aanslagjaar 2025 (inkomsten 2024).

Meer lezen

Terugblik op beleggingsjaar 2023

Hoe hebben de aandelen het in 2023 gedaan? En hoe zit het met de inflatie en de rente? We blikken terug op 2023 met 5 grafieken.

Meer lezen

Laat uw spaargeld groeien en krijg er nu tijdelijk 2% bovenop

Hebt u spaargeld dat u kunt missen? Beleg het vandaag nog en krijg er 2% bovenop. Ontdek hier onze tijdelijke actie.

Meer lezen

Wat te doen na schade door wateroverlast?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiële schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen