Keer terug
Liberty Rider stelt voor: vier mooie motortochten in Vlaanderen
Image of the blog article

In samenwerking met onze partner Liberty Rider stippelden we vier routes uit door Vlaanderen. Ideaal om ons mooie vlakke land te verkennen, met de neus in de wind en de zon op de helm. De Liberty Rider-app is een digitale copiloot voor motorrijders die bij een ongeval zelf de hulpdiensten belt. Deze applicatie is bovendien uitgerust met een gps-functie waarmee u roadbooks kunt importeren.

De hierna voorgestelde ritten werden vooral gedeeld voor en door klanten met een Vivium-motorverzekering, maar ze zijn beschikbaar voor alle motorrijders die Liberty Rider gebruiken.

Een ommetje langs Nederland vanuit Antwerpen

Deze 112 kilometer lange tocht van ongeveer 3 uur voert u noordwaarts, van Antwerpen naar Nederland. Onderweg is het zalig cruisen door het platteland, langs bossen en meren. Geniet van een pauze aan het Putse Moer, de perfecte plek om te herbronnen tijdens een korte picknick. Dit is een gemakkelijke rit die u met volle teugen laat genieten van het landschap.

Meer informatie over deze route voor beginnende motorrijders

Een korte trip vanuit Lommel

Een verkwikkende tocht van 1,5 uur (63 kilometer). U vertrekt vanuit het Limburgse Lommel richting het Nederlandse dorpje Valkenswaard, waar u pauzeert op een terrasje. De terugweg gaat over landelijke en bosrijke wegen. Het traject is niet zo moeilijk: u beleeft er vooral plezier aan.

Meer informatie over deze route voor beginnende motorrijders

Vlaams- én Waals-Brabant vanuit Brussel

Deze mooie tocht van ongeveer 100 kilometer start bij de poorten van Brussel en voert u 2 uur lang doorheen Vlaams- en Waals-Brabant. Deze route valt bijzonder in de smaak bij natuurliefhebbers, want u rijdt langs velden, bossen, meren, wouden en charmante Vlaamse en Waalse dorpen, met eindpunt in Tervuren.

Meer informatie over deze route voor motorrijders met al wat meer ervaring

Tussen land en zee naar Nederland vanuit Gent

Tijdens deze mooie lus van 4 uur (250 kilometer) rijdt u vanuit Gent naar Antwerpen, waar u zijn 14e-eeuwse kathedraal kunt bewonderen. Daarna verlaat u de stad via landwegen en door bossen om in het noorden van het land de grens over te steken. Rijd langs de zee tot aan de Zeelandbrug, geniet van het landschap en pauzeer even in Middelburg, een charmante havenstad. Vervolgens keert u vlotjes terug via de Westerscheldetunnel.

Meer informatie over deze route voor motorrijders met al wat meer ervaring

Liberty Rider, een gratis motorapp in België 

Dankzij uw VIVIUM Motor-contract krijgt u vanaf nu toegang tot de premiumversie van de Liberty Rider-app. Gratis, gedurende de volledige looptijd van uw contract. Wat heeft deze app u te bieden?

Bescherming

Liberty Rider detecteert ongevallen. Bij een valpartij worden onmiddellijk de hulpdiensten verwittigd. De app biedt deze dienst aan in samenwerking met onze bijstandsverlener IMA. En dat is niet alles: u kunt uw positie in real time met uw naasten delen zodat ze u gedurende de hele rit kunnen volgen.

Navigatie

Profiteer van een gps-systeem speciaal voor motorrijders. Kies de beste route uit de voorgestelde opties en sla ze op. Geen stress: Liberty Rider waarschuwt u altijd voor gevaarlijke bochten.

Avontuur

Profiteer van de mooiste ritten in België en de grenslanden en van een aantal extra functies: follow-up van het onderhoud, delen op de sociale netwerken enz.

Wij hebben maar één voorwaarde voor de premiumformule van Liberty Rider: uw motor of scooter moet een vermogen hebben van minstens 125 cc, of 4 kW in het geval van een elektrische aandrijving. 

Download nu de Liberty Rider-app

 

Een vraag over de Liberty Rider-app?

Praat erover met uw makelaar en surf voor meer info naar onze website.

Profiteer van het mooie weer om met de motorfiets nieuwe contreien te verkennen, ook dichtbij. Want er is veel te zien in ons kleine land.

Vergeet wel uw documenten niet wanneer u de grens oversteekt! Bent u op zoek naar een motorverzekering, neem dan zeker een kijkje in het aanbod van VIVIUM Motor. Bovendien krijgt u er van ons een superhandige Liberty Rider Premium-account bij.

Meest gelezen