Keer terug
3 Decavi-awards voor Vivium
Image of the blog article

3 Decavi-awards voor Vivium

Op 24 oktober 2023 werden in Brussel voor de 24ste keer de Decavi-verzekeringstrofeeën uitgereikt. Hiermee worden de beste Belgische verzekeringsproducten en/of -diensten van het afgelopen jaar beloond. Vivium viel maar liefst drie keer in de prijzen: voor ons nieuwe klantenportaal MyVivium, onze pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) én onze gloednieuwe publiciteitscampagne ‘Het maximum, da’s het minimum voor Vivium’. Onze trotse collega’s vertellen u er graag meer over.

1. Trofee voor digitalisatie: Life-Connect en klantenportaal MyVivium

Patrick Van Geystelen, directeur Life, geeft u graag een woordje uitleg: “Deze trofee is een erkenning voor enkele belangrijke, digitale verwezenlijkingen waar we hard aan gewerkt hebben, namelijk Life-Connect en MyVivium. Life-Connect is een platform voor makelaars om levensverzekeringscontracten op te maken, dat we ontwikkelden in samenwerking met Comarch (IT) en Ensur (voor programmabegeleiding).

MyVivium is de onlineklantenzone die u op een eenvoudige manier een inzicht geeft in uw spaar- en beleggingsverzekeringen én uw pensioenverzekeringen. U vindt er de details van uw contract, zoals het totaal gespaarde of belegde kapitaal én de verdeling ervan over verschillende rentevoeten (tak 21) en fondsen (tak 23). Ook het recentste fiscaal attest én het jaaroverzicht kunt er terugvinden. Al meer dan 25% van onze klanten maakt actief gebruik van Vivium en dat aandeel stijgt elke dag.”


2. Trofee voor de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ)

Wouter Demeulenaere, directeur Business Development Life, legt uit waarom de POZ van Vivium al meerdere keren in de prijzen viel: “Als zelfstandige wilt u een comfortabel pensioen opbouwen, gebruik makend van de fiscale voordelen die de overheid voorziet. Als zelfstandige zonder vennootschap kan dat met de Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen, kort de POZ. U kunt er namelijk, bovenop uw VAPZ, een extra pensioenkapitaal mee bijeen sparen (tot 80% van uw gemiddelde inkomen over de laatste drie jaar).

Bovendien kunt u uw POZ aanvullen met een extra bescherming bij overlijden of arbeidsongeschiktheid. U hebt verschillende spaaropties: een tak 21-oplossing voor een gegarandeerd rendement met eventuele winstdeelname, een tak 23-verzekering voor een hoger potentieel rendement of een combinatie van beide. U kunt ook kiezen voor Funds for Good, een unieke formule waarmee u belegt en tegelijkertijd een sociaal project steunt, zonder rendement te verliezen. Met de POZ spaart u dus slim voor uw pensioen én voor de wereld.”

 

 

 

3. Beste reclamecampagne: ‘Het maximum, da’s het minimum voor Vivium’

Véronique D’haese, commercieel directeur Vivium, vertelt waarom onze nieuwste reclamecampagne ‘Het maximum: da’s het minimum voor Vivium’, er voor de Decavi-juryleden uitsprong. “Onze campagne valt op door een originele boodschap én beeld. We willen u daarmee laten zien dat we u de best mogelijke service, expertise en advies bieden. Of u nu op zoek bent naar een oplossing voor uw pensioen of uw beleggingen, u kunt vertrouwen op onze makelaars en op ons. Wij staan altijd voor u klaar.”

 

Meer weten?

Benieuwd naar de verzekeringsoplossingen van Vivium? Uw makelaar vertelt u er graag meer over.

Meest gelezen