Keer terug
VIVIUM keert 1,5 miljoen euro uit

VIVIUM keert 1,5 miljoen euro uit

Ruim 4.000 professionele klanten met een VIVIUM Business Deal krijgen nog voor het jaareinde een bonus uitgekeerd. Alles samen gaat het om een bedrag van 1,5 miljoen euro.

VIVIUM Business Deal

Een VIVIUM Business Deal groepeert een of meerdere professionele verzekeringen. Concreet kunnen er vier verzekeringen gebundeld worden: Property (brand), Liability (aansprakelijkheid), Accidents (arbeidsongevallen) en Auto.

Klant krijgt 10% premie terug

"Een van de voordelen van een VIVIUM Business Deal is dat klanten 10% van hun gestorte premies kunnen recupereren. Wie bijvoorbeeld 2.400 euro premie heeft betaald in 2013, krijgt daarvan 240 euro terug", zegt William Pharasyn, productmanager bij VIVIUM.

Bonus jaarlijks verhoogd

Voor trouwe klanten wordt de bonus bovendien jaarlijks met 1% verhoogd, vanaf het vierde jaar na onderschrijving. In totaal kunnen klanten tot 20% terugkrijgen van de premies van de verzekeringen in hun VIVIUM Business Deal.

Voorwaarden Business Deal

"Aan een VIVIUM Business Deal zijn wel enkele voorwaarden verbonden. Zo moet de klant minstens twee van de vier basiswaarborgen hebben onderschreven", vervolgt William Pharasyn. "Een andere voorwaarde is dat de verhouding tussen de schadelasten en de betaalde premies lager of gelijk is aan 30%."

Gemiddeld 375 euro per klant

Ongeveer 1 op de 3 professionele klanten met een VIVIUM Business Deal komt in aanmerking voor de bonus. Voor 2013 zijn dat ruim 4.000 professionelen die elk gemiddeld 375 euro teruggestort krijgen, nog voor het jaareinde. De bonussen zijn samen goed voor een bedrag van ruim 1,5 miljoen euro, een stijging van 20% ten opzichte van 2012.

Slechts één polis afgesloten

"Jammer genoeg zijn er dus ook heel wat klanten die we straks moeten ontgoochelen", aldus William Pharasyn. "De meest voorkomende reden is dat die klanten slechts één verzekering hebben afgesloten, terwijl het er voor de bonus twee zouden moeten zijn."

Meer info over de voordelen van een VIVIUM Business Deal leest u hier. Benieuwd hoe groot uw bonus zou zijn mocht u uw basisverzekeringen bundelen? Uw makelaar legt het graag voor u uit.
 

Meest gelezen