Kies de juiste bescherming voor uw horecazaak

U doet er alles aan om van uw horecazaak een plek te maken waar uw klanten zich verwend voelen en die veilig en rendabel is voor uzelf en uw personeel. Om ervoor te zorgen dat uw zaak blijft draaien als er iets gebeurt, stelt Vivium u het Pack Horeca voor. Een pakket aanvullende en horecaspecifieke waarborgen op maat van uw sector: de horeca!

De troeven van het Pack Horeca 

VIVIUM Business Property

Dit een basisverzekering die u waterdicht beschermt tegen de financiële gevolgen van een schadegeval in uw horecazaak, bijvoorbeeld na een brand, storm of andere natuurramp.

Maar het Pack Horeca biedt extra bescherming, zoals:

  • Een vergoeding tot 10.000 euro voor de schade aan goederen in uw koelkasten (inclusief wijnkasten) door een stroomonderbreking.
  • Een 'alle risico's' dekking tot 25.000 euro voor uw elektronische kassa met toebehoren (inclusief alle toestellen die u gebruikt om bestellingen op te nemen).

De volledige informatie over dit product vindt u hier.

VIVIUM Business Liability

Deze verzekering beschermt u als u in het kader van uw activiteiten lichamelijke, materiële en/of immateriële schade toebrengt aan derden. En dankzij het Pack Horeca is bijvoorbeeld ook uw vestiaire gedekt, zonder extra premie.

Bovendien zijn in uw verzekering Objectieve Aansprakelijkheid bij brand of explosie ook uw niet-overdekt terras en uw parking mee gedekt, eveneens zonder extra premie.

De volledige informatie over dit product vindt u hier.

VIVIUM Business Accidents

Deze verzekering is verplicht als u personeel tewerkstelt dat onderworpen is aan de RSZ. Ze beschermt uw personeelsleden tegen de financiële gevolgen van een arbeidsongeval op het werk of op de weg van en naar het werk.

Dankzij het Pack Horeca kunt u bovendien rekenen op:

De organisatie en terugbetaling tot 10.000 euro van huishoudhulp (schoonmaak, levering van maaltijden aan huis, kinderopvang...).

De volledige informatie over dit product vindt u hier.

Voordelen als u uw verzekeringen bundelt  in een VIVIUM Business Deal

Als u al deze verzekeringen afsluit, dan geniet u bovendien van de volgende voordelen:

  • U kunt uw premies groeperen en gratis gespreid betalen: maandelijks, driemaandelijks of zesmaandelijks.
  • U kunt tot 10% van uw premies terugkrijgen.
  • U krijgt onmiddellijk een overzicht van alle verzekeringen van uw horecazaak. 

Ontdek alle voordelen van VIVIUM Business Deal 


Uitsluitingen en beperkingen

In het kader van het VIVIUM Business Deal Pack Horeca verwijzen we naar de informatiefiches (IPID) van alle betrokken producten: VIVIUM Liability VIVIUM Business PropertyVIVIUM Business Accidents.

 

Meer informatie over het Pack Horeca?