Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Wat te doen na schade door wateroverlast?

Het onweer van 9 juli zorgde op een aantal plaatsen in het land voor heel wat materiële schade. Werd uw woning beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Eerste hulp in uw bedrijf: hoe pakt u dat het best aan?

Als iemand op het werk een ongeval krijgt of plots onwel wordt, is een snelle en efficiënte eerstehulpverlening vaak van levensbelang. Welke maatregelen moet u nemen?

Meer lezen

Bulletlening: privévastgoed financieren via uw aanvullend pensioen

Als zelfstandige spaart u waarschijnlijk al voor uw pensioen, maar waarom zou u wachten tot uw pensionering om van dat geld te profiteren? Met een bulletlening kunt u nu al gebruikmaken van uw pensioengeld om in privévastgoed te investeren.

Meer lezen

Verzekering Gewaarborgd Inkomen vergelijken: waarop letten?

Zijn er verschillende soorten uitkeringen? Wat zijn de verschillende waarborgen en wat zijn de voorwaarden om een verzekering Gewaarborgd Inkomen te kunnen afsluiten?

Meer lezen

Heb ik een omzetverzekering nodig?

Als u als zaakvoerder of zelfstandige langere tijd uitvalt, lopen veel kosten van uw onderneming gewoon door. Het kan daarom verstandig zijn om niet alleen uw eigen inkomen te beschermen, maar ook de kosten van uw eenmanszaak of vennootschap.

Meer lezen

Verzekering Gewaarborgd Inkomen: wat kost dat?

Als zelfstandige ontvangt u bij ziekte of een ongeval een dagvergoeding van 46 tot 76 euro van de Sociale Zekerheid. Maar is dat genoeg? Ontdek hoe u dit kunt aanvullen met een verzekering Gewaarborgd Inkomen en welke factoren uw premie beïnvloeden.

Meer lezen