Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Eindelijk! Investeer nu in tak 23 met uw VAPZ of RIZIV-polis

U heeft zo kans op een hoger rendement gekoppeld aan de zekerheid van tak 21. Dat is vandaag uniek op de Belgische markt! Ontdek wat dit goede nieuws betekent voor uw pensioen.

Meer lezen

Passie, vakmanschap en ondernemingszin

Belgische wijnbouwers bouwen met hun expertise, ondernemerschap en innovatieve oplossingen aan morgen. Net als Vivium. Om onze wijnbouwers te ondersteunen, zijn we partner van de gloednieuwe Gault&Millau Wine Guide Belgium.

Meer lezen

Werken bij warm weer: wat moet en kunt u doen als werkgever?

Warme temperaturen? Om de veiligheid en het welzijn van zijn werknemers te garanderen, moet een werkgever de nodige preventiemaatregelen treffen. Weet u welke?

Meer lezen

De belangrijkste cijfers van 2023 voor zelfstandigen en loontrekkenden

Een nieuw jaar betekent nieuwe cijfers. We goten voor u de nieuwe fiscale bedragen in een handig overzicht. U vindt in het document de jaarlijkse maximumbedragen van de stortingen voor het aanslagjaar 2024 (inkomsten 2023).

Meer lezen

In vier stappen naar meer veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer is fundamenteel. Maar hoe stimuleert u als werkgever de veiligheidscultuur in uw bedrijf? We zetten u graag op weg.

Meer lezen

Werken in de kou: hoe houdt u het veilig en gezond?

Werken bij vriestemperaturen verhoogt de kans op gezondheidsproblemen en ongevallen. Hoe kunt u zichzelf beschermen? En wat kan een bedrijf doen voor zijn werknemers?

Meer lezen