Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Belgen en hun pensioen: de 7 opvallendste inzichten uit ons Pensioenprofiel 2021

Bij Vivium maken we u graag vertrouwd met pensioenen op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Daarom lanceerden we ook dit jaar een online test waar u uw Pensioenprofiel kunt bepalen aan de hand van enkele korte en eenvoudige vragen.

Meer lezen

Decavi-trofee 2021 voor VIVIUM POZ

Op woensdag 27 oktober 2021 werden de Decavi-trofeeƫn voor levensverzekeringen bekendgemaakt. De pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) van Vivium won, voor het tweede jaar op rij, een felbegeerde trofee in de gelijknamige categorie.

Meer lezen

Een arbeidsongeval bewijzen? Zo werkt het

Na een arbeidsongeval ontvangt uw werknemer een schadevergoeding. Hoe moet uw werknemer bewijzen dat het om een arbeidsongeval gaat en hoe kunt u hem daarbij helpen?

Meer lezen

Wat te doen na schade door de overstromingen?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiƫle schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Bulletlening: uw vastgoed financieren via uw pensioen

Een bulletlening om uw vastgoedproject te financieren via uw aanvullend pensioen? Een slimme en vooral voordelige formule! Vivium vertelt er u meer over.

Meer lezen

Vastgoedfinanciering via een voorschot op uw pensioen

Uw vastgoedproject financieren met een voorschot op uw aanvullend pensioen? Een slimme en vooral voordelige formule! Vivium vertelt er u meer over.

Meer lezen