Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Het belang van persoonlijke beschermingsmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen worden ingezet om werknemers te beschermen tegen risico's op het werk. Waar moet u rekening mee houden bij de aankoop en gebruik?

Meer lezen

Aankoop van arbeidsmiddelen: denk aan de 3 groene lichten!

De procedure van de 3 groene lichten helpt u om bij de aankoop van arbeidsmiddelen veilige machines en gereedschap te kiezen. Ontdek hier hoe u deze procedure toepast.

Meer lezen

Naar het werk met de fiets: hoe houdt u het veilig in de winter?

Fietsen naar het werk in de winter is niet zonder gevaar. Hoe vermijdt u ongevallen? En welke acties kan een bedrijf organiseren om fietsende werknemers te beschermen?

Meer lezen

Belgen en hun pensioen: de 7 opvallendste inzichten uit ons Pensioenprofiel 2021

Bij Vivium maken we u graag vertrouwd met pensioenen op een zo laagdrempelig mogelijke manier. Daarom lanceerden we ook dit jaar een online test waar u uw Pensioenprofiel kunt bepalen aan de hand van enkele korte en eenvoudige vragen.

Meer lezen

Decavi-trofee 2021 voor VIVIUM POZ

Op woensdag 27 oktober 2021 werden de Decavi-trofee├źn voor levensverzekeringen bekendgemaakt. De pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) van Vivium won, voor het tweede jaar op rij, een felbegeerde trofee in de gelijknamige categorie.

Meer lezen

Een arbeidsongeval bewijzen? Zo werkt het

Na een arbeidsongeval ontvangt uw werknemer een schadevergoeding. Hoe moet uw werknemer bewijzen dat het om een arbeidsongeval gaat en hoe kunt u hem daarbij helpen?

Meer lezen