Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Naar het werk met de fiets: hoe houdt u het veilig in de winter?

Fietsen naar het werk in de winter is niet zonder gevaar. Hoe vermijdt u ongevallen? En welke acties kan een bedrijf organiseren om fietsende werknemers te beschermen?

Meer lezen

Bent u zelfstandige en heeft u vragen over uw pensioen? Wij geven vier antwoorden.

Waarom vier? In België is het pensioen samengesteld uit zogenaamde ‘pijlers’. En dat zijn er… juist ja, vier. We gidsen u er door.

Meer lezen

Arbeidsongeschikt? Zo beschermt u uw inkomen en uw zaak

Stel: u werkt als zelfstandige, maar op een dag gebeurt er iets waardoor u een tijdje niet meer kunt werken. U wordt ziek, u heeft een ongeval, kortom u bent ‘arbeidsongeschikt’. Lees hier hoe u uw inkomen en uw zaak beschermt.

Meer lezen

Welke verzekeringen heeft een horecazaak nodig?

Een gewonde werknemer, een ongeluk met een klant en brand in de keuken: dat is de top 3 van schadegevallen bij horecaondernemers. Lees hier hoe u zich daar optimaal tegen beschermt.

Meer lezen

Vivium vernieuwt in 2022 haar aanbod van fondsen in Tak 23 

Wegens de aanhoudende lage rente op spaarboekjes en de gestegen inflatie is er gevoelig meer interesse voor Tak 23. Vivium breidt in april 2022 haar fondsenaanbod in Tak 23 uit om aan deze vraag te voldoen.

Meer lezen

Geldt de arbeidsongevallenverzekering ook voor telewerkers?

Als werkgever bent u wettelijk verplicht om voor uw personeel een arbeidsongevallenverzekering af te sluiten. Maar geldt deze verzekering ook voor telewerkers?

Meer lezen