Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

De belangrijkste cijfers van 2023 voor zelfstandigen en loontrekkenden

Een nieuw jaar betekent nieuwe cijfers. We goten voor u de nieuwe fiscale bedragen in een handig overzicht. U vindt in het document de jaarlijkse maximumbedragen van de stortingen voor het aanslagjaar 2024 (inkomsten 2023).

Meer lezen

In vier stappen naar meer veiligheid op de werkvloer

Veiligheid op de werkvloer is fundamenteel. Maar hoe stimuleert u als werkgever de veiligheidscultuur in uw bedrijf? We zetten u graag op weg.

Meer lezen

Werken in de kou: hoe houdt u het veilig en gezond?

Werken bij vriestemperaturen verhoogt de kans op gezondheidsproblemen en ongevallen. Hoe kunt u zichzelf beschermen? En wat kan een bedrijf doen voor zijn werknemers?

Meer lezen

U bent zelfstandige en u hebt een IPT? Dan even opletten!

In 2022 besliste de fiscus om de 80%-regel voor IPT-stortingen te wijzigen en dit met terugwerkende kracht. Stortte u in 2021 en/of 2022 IPT-premies? Dan overschrijden deze mogelijk de nieuwe fiscale limiet, en doet u er goed aan om de fiscale situatie van uw contract onder de loep te nemen. Kijk dit dus zeker na met uw makelaar en accountant!

Meer lezen

Decavi-trofee 2022 voor VIVIUM POZ

Op woensdag 26 oktober 2022 werden de Decavi-trofeeën voor levensverzekeringen bekendgemaakt. De pensioenovereenkomst voor zelfstandigen (POZ) van Vivium won, voor het derde jaar op rij, een felbegeerde trofee in de gelijknamige categorie.

Meer lezen

Naar het werk met de fiets: hoe houdt u het veilig in de winter?

Fietsen naar het werk in de winter is niet zonder gevaar. Hoe vermijdt u ongevallen? En welke acties kan een bedrijf organiseren om fietsende werknemers te beschermen?

Meer lezen