Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

Corona-informatie

Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw verzekeringen bij Vivium? 

Lees onze FAQ

In de kijker

Wat te doen na schade door de overstromingen?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiële schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

Bulletlening: uw vastgoed financieren via uw pensioen

Een bulletlening om uw vastgoedproject te financieren via uw aanvullend pensioen? Een slimme en vooral voordelige formule! Vivium vertelt er u meer over.

Meer lezen

Vastgoedfinanciering via een voorschot op uw pensioen

Uw vastgoedproject financieren met een voorschot op uw aanvullend pensioen? Een slimme en vooral voordelige formule! Vivium vertelt er u meer over.

Meer lezen

Een privévastgoed financieren via uw aanvullend pensioen?

Uw privévastgoed financieren via uw aanvullend pensioen? Dat is niet alleen mogelijk, maar ook voordelig! Vivium legt u uit waarom.

Meer lezen

Aantrekkelijke rendementen op onze spaarverzekeringen

Hebt u een spaarverzekering bij Vivium? Dan bieden we u opnieuw een aantrekkelijke winstdeelname, ondanks de aanhoudend lage of zelfs negatieve rentevoeten.

Meer lezen

Wat zijn de regels en opleidingsvereisten van uw interne preventieadviseur?

Ieder werkdag opnieuw gebeuren er honderden ongelukken op de werkvloer. Veel van die accidenten zijn te voorkomen met een goed doordacht preventiebeleid.

Meer lezen