Uw advies van een professionele makelaar

Vivium heeft een hecht partnerschap met meer dan duizend onafhankelijke verzekeringsmakelaars. Dankzij hun jarenlange ervaring en voortdurende bijscholing staan zij garant voor deskundig verzekeringsadvies. Zij bieden u de meest geschikte verzekeringsproducten voor uw situatie en een uitgebreide service tegen de juiste prijs. Zo bent u zeker van een optimale bescherming voor uw gezin, huis of zaak, net als onze 700 000 andere klanten.

U bent zelf makelaar? Ontdek al onze troeven op werkenmetvivium.be

In de kijker

Verzekering Gewaarborgd Inkomen vergelijken: waarop letten?

Zijn er verschillende soorten uitkeringen? Wat zijn de verschillende waarborgen en wat zijn de voorwaarden om een verzekering Gewaarborgd Inkomen te kunnen afsluiten?

Meer lezen

Wat te doen na schade door wateroverlast?

Het noodweer van de voorbije dagen zorgde voor heel wat materiële schade en persoonlijke ellende. Werd uw woning de voorbije dagen beschadigd door de wateroverlast? Lees hier wat u best doet.

Meer lezen

3 Decavi-awards voor Vivium

Op 24 oktober 2023 werden in Brussel voor de 24ste keer de Decavi-verzekeringstrofeeën uitgereikt. Vivium viel maar liefst drie keer in de prijzen.

Meer lezen

Uw pensioenkloof overbruggen als zelfstandige?

Het verschil tussen uw inkomen en uw wettelijk pensioen kan als zelfstandige hoog uitvallen. Wilt u uw levensstandaard behouden, dan zorgt u best zelf voor een appeltje voor de dorst. Wij helpen u op weg.

Meer lezen

Laat uw spaargeld groeien en krijg er nu tijdelijk 2% bovenop

Hebt u spaargeld dat u kunt missen? Beleg het vandaag nog en krijg er 2% bovenop. Ontdek hier onze tijdelijke actie.

Meer lezen

Onboarding: 6 tips voor een geslaagd onthaal van nieuwe medewerkers

Met een goede onthaalprocedure maakt u nieuwe werknemers wegwijs in uw bedrijf én in de mogelijke veiligheidsrisico’s. Ontdek onze tips voor een succesvolle onboarding.

Meer lezen