Alle risico's elektronica

Bescherm uw elektronica met een verzekering Alle risico’s

Hoe belangrijk is uw laptop voor u en andere elektrische toestellen voor uw bedrijf? Kunt u probleemloos verder werken als er iets misloopt? Of staat het verlies van uw computers gelijk aan een ramp? En wat met uw waardevolle voorwerpen, zoals uw kostbare schilderijen, camera’s of juwelen?

De verzekering Alle Risico’s Elektronica of Bijzondere voorwerpen is een ‘alle risico verzekering’. Dat betekent dat alle plotse materiële schade gewaarborgd is, behalve enkele uitzonderingen, zoals slijtage en esthetische schade. Deze verzekering kan worden afgesloten als optionele waarborg in onze brandverzekering VIVIUM Business Property.

De verzekering Alle risico’s elektronica vergoedt:

de plotse en onvoorziene schade aan uw elektronische toestellen en installaties.

U hebt de keuze uit twee formules:

  1. zonder specificaties ('blanket cover'): de te verzekeren voorwerpen moeten niet afzonderlijk vermeld worden
  2. met specificaties: de voorwerpen worden verzekerd op basis van een gedetailleerde omschrijving van elk voorwerp

Deze waarborg kan worden uitgebreid met de volgende opties:

  • vergoeding voor wedersamenstelling van data
  • vergoeding voor wedersamenstelling van software
  • vergoeding van bijkomende kosten (bijvoorbeeld huur van vervangende toestellen, overuren van personeel, tijdelijke werknemers ...)

 

Het contract voor deze verzekering loopt 1 jaar, en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. De dienst- en productinformatie op deze website is onderworpen aan de regels van het Belgische recht. Als klant wordt u beschermd door de MiFID-gedragsregels.