Onze dienstverlening blijft gegarandeerd

We hebben onze medewerkers gevraagd om zoveel mogelijk van thuis te werken. We nemen deze voorzorgsmaatregel uit bezorgdheid voor de gezondheid van iedereen: onze klanten, onze medewerkers en iedereen die nauw met ons samenwerkt.  

Alle medewerkers die thuis werken, zijn technisch uitgerust om onze dienstverlening te blijven garanderen: zowel via telefoon als via digitale kanalen (bijvoorbeeld e-mail) blijven ze bereikbaar en doen ze hun uiterste best om u verder te helpen. Omwille van de uitzonderlijke situatie die dit coronavirus veroorzaakt, kunnen we niet uitsluiten dat onze dienstverlening hier op bepaalde momenten kan onder lijden. We wensen ons hierover te verontschuldigen maar hopen op uw begrip hiervoor.

Vivium werkt uitsluitend samen met professionele makelaars. Bent u klant? Aarzel dan niet om uw makelaar te contacteren.

Hebt u vragen over de impact van de coronacrisis op uw verzekeringen? Neem dan zeker een kijkje op deze pagina met vaak gestelde vragen en antwoorden of ga naar de website van Assuralia, de Belgische Vereniging van Verzekeringsondernemingen.