Omzetverzekering

Zorg voor de bescherming van uw omzet

Krijgt u een ongeval of ziekte waardoor u lange tijd buiten strijd bent? Dan krijgt niet alleen uw inkomen een zware knauw, ook de omzet van uw zaak loopt fiks terug. Een Omzetverzekering beschermt u hiertegen.

Wat is een Omzetverzekering?

Een Omzetverzekering zorgt ervoor dat de omzet van uw bedrijf wordt veiliggesteld als u, als bedrijfsleider, door ziekte of een ongeval niet kunt werken. In dat geval krijgt uw vennootschap een maandelijks bedrag dat het omzetverlies door uw afwezigheid compenseert. Zo blijft tot 60% van de omzet behouden.

De Omzetverzekering wordt afgesloten door uw vennootschap en is een uitstekende aanvulling op een Gewaarborgd Inkomen. Daarom neemt u naast een verzekering Gewaarborgd Inkomen ook best een Omzetverzekering.

De voordelen van een Omzetverzekering

  • Uw zaak blijft zijn omzet halen, ook als u buiten strijd bent.
  • De betaalde premies zijn 100% fiscaal aftrekbaar als beroepskost.
  • U kunt de verzekering uitbreiden met een tweede zaakvoerder.
  • U hebt voor de maandelijkse uitkering tijdens uw arbeidsongeschiktheid keuze uit 3 uitbetalingssystemen.
  • Hoe vroeger u intekent, hoe voordeliger de premie.

“Omzetverlies door arbeidsongeschiktheid kan onze zaak serieus in moeilijkheden brengen”

In een kort filmpje vertelt Louis Henon, zaakvoerder van Forcado, gespecialiseerd in Portugese patisserie sinds 1982, meer over wat de Omzetverzekering betekent voor zijn bedrijf. Onze specialist vult aan. Bekijk het filmpje hier.

 

 

Goed om weten

Waarschijnlijk hebt u nog wel wat vragen. Wat is het verschil tussen een Omzetverzekering en een Gewaarborgd Inkomen, op welke manieren kan ik het inkomen van mijn gezin beschermen, welke verzekeringen moet ik afsluiten als zelfstandige, ... Onderstaande blogartikelen maken u alvast wat wijzer.

Vraag ernaar bij uw makelaar

Wilt u graag meer weten over de Omzetverzekering of het Gewaarborgd Inkomen? Of over de bescherming van uw zaak? Contacteer dan snel uw makelaar. Hij brengt uw persoonlijke situatie en wensen in kaart en kiest samen met u de beste formule.