Keer terug
Omzetverzekering VIVIUM wint voor de vierde keer een DECAVI-award

Omzetverzekering VIVIUM wint voor de vierde keer een DECAVI-award

Op woensdag 21 oktober reikte DECAVI, een organisatie van verzekeringsspecialisten, haar trofeeën uit voor de beste levensverzekeringsproducten. VIVIUM won met de Omzetverzekering voor de vierde keer een trofee in de categorie Gewaarborgd inkomen.

DECAVI Levensverzekeringstrofeeën

De Levensverzekeringstrofeeën worden sinds 2000 jaarlijks uitgereikt door DECAVI. De DECAVI-trofeeën onderscheiden levensverzekeringen in verschillende categorieën, zowel voor particulieren als zelfstandigen. De jury beoordeelt de verschillende producten op basis van hun rendement, verzekeringskenmerken, communicatie en innovatie.

Omzetverzekering VIVIUM: beste product in de categorie gewaarborgd inkomen

In de categorie ‘beste product gewaarborgd inkomen’ sleepte VIVIUM met de Omzetverzekering al voor de vierde keer een trofee in de wacht. De Omzetverzekering van VIVIUM is dan ook een uitstekende aanvulling op het Gewaarborgd Inkomen. Bent u als zaakvoerder afwezig door ziekte of ongeval, dan krijgt uw vennootschap een bedrag om dat omzetverlies te compenseren.

Brede waaier aan verzekeringsoplossingen voor zelfstandigen en bedrijfsleiders

Naast bescherming bij ziekte en ongeval biedt VIVIUM nog heel wat  verzekeringsoplossingen voor zelfstandigen en bedrijfsleiders. Hoe zorgt u bijvoorbeeld op de fiscaal meest gunstige manier voor uw pensioen? Hoe beschermt u uw gezin bij uw overlijden? En kunt u een voorschot opnemen op uw aanvullend pensioen om een woning te financieren?

Samenwerking tussen Kanaal Z en VIVIUM voor mini-rapportages rond pensioen en inkomen

Vanaf 2 oktober zendt Kanaal Z in samenwerking met VIVIUM acht weken lang minireportages uit over de pensioenproblematiek en inkomensbescherming van zelfstandigen en bedrijfsleiders. Elke week wordt aan de hand van een klantengetuigenis een nieuwe verzekering onder de loep genomen. Zo is het op 13 en 14 november de beurt aan de Omzetverzekering.

Meer weten?

Om u een verzekering op maat te kunnen aanbieden is een analyse van uw persoonlijke situatie nodig. Uw makelaar is daarvoor de meest geschikte persoon. Dankzij zijn ervaring en zijn productkennis, kan hij u producten op maat leveren.

Meest gelezen