Keer terug
VAPZ VIVIUM wint DECAVI-award

VAPZ VIVIUM wint DECAVI-award

Het Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ) van VIVIUM heeft gisteravond een Levensverzekeringstrofee van DECAVI gewonnen. Dat is al voor de tweede keer in drie jaar tijd.

DECAVI Levensverzekeringstrofeeën

De Levensverzekeringstrofeeën worden sinds 2000 jaarlijks uitgereikt door DECAVI. De DECAVI-trofeeën onderscheiden levensverzekeringen in verschillende categorieën, zowel voor particulieren als zelfstandigen. De zeskoppige jury evalueerde de verschillende producten op basis van hun rendement, verzekeringskenmerken, communicatie en innovatie.

Beste product VAPZ

In de categorie ‘beste product VAPZ’ trok VIVIUM, net zoals in 2012, met zijn Capiplan het laken naar zich toe. “Naast een aantrekkelijk rendement in 2013 heeft het VAPZ van VIVIUM nog heel wat andere troeven”, aldus de jury. “Zo streeft VIVIUM steeds naar een product op maat van de klant. Dat kan enerzijds dankzij de verscheidene formules: gaande van een gewaarborgd rendement op het geheel tot de mogelijkheid om meer dynamisch te beleggen. En daarnaast ook via de keuze van een rentevoet van 0 of 2%.”

Waaier aan keuzedekkingen

“Bovendien biedt VIVIUM een waaier aan keuzedekkingen als antwoord op de bijkomende noden van een zelfstandige professional, zoals een verzekering bij een zwaar ongeval, een rente in geval van arbeidsongeschiktheid of een financiële bescherming indien men getroffen wordt door een ernstige aandoening.”

Mooie erkenning

Voor VIVIUM nam Paul Vanderveken, Directeur Leven, de trofee van DECAVI in ontvangst. “Deze award is een mooie erkenning voor VIVIUM. En dan denk ik niet alleen aan onze medewerkers, maar ook aan al onze makelaars die vertrouwen hebben in ons product. Tenslotte willen zij in alle onafhankelijkheid het product dat het best past bij de behoeften van de klant.”

De uitreiking in het Brussels Meeting Center Square werd bijgewoond door zo’n 350 aanwezigen. De presentatie was in handen van Marlène de Wouters.

 

Download onze whitepaper over het VAPZ of contacteer uw makelaar.

Meest gelezen