Keer terug
Laat uw spaargeld groeien en krijg er nu tijdelijk 2% bovenop
Image of the blog article

Spaarboekje of verliesboekje?

Een spaarboekje is prima om wat geld opzij te houden voor onvoorziene kosten of voor voorziene uitgaven op korte termijn, maar een mooi rendement mag u vandaag niet verwachten. Integendeel: de waarde van het geld op uw boekje of rekening kan zelfs afnemen. Dat heeft te maken met de inflatie, dat is de mate waarin producten en diensten duurder worden. De afgelopen 10 jaar bedroeg de inflatie in België gemiddeld 2,61% (bron: inflatie.eu, inflatiecijfer 2014-2023). Slechts een paar spaarboekjes bieden momenteel een hoger rendement.

Onze oplossingen om uw geld te laten groeien

Kunt u een deel van uw spaargeld langere tijd missen? Dan biedt Vivium u een oplossing om uw geld te laten groeien. U kunt kiezen uit verschillende spaarformules, zoals:

  • een gegarandeerd rendement (tak 21) van 1,7% of 0% en/of
  • een geselecteerde mix van actief beheerde beleggingsfondsen of passieve indextrackers  (tak 23) of
  • een door u gekozen combinatie van een vastrentende formule (tak 21) met één of meerdere fondsen of trackers (tak 23)

Uw makelaar zal samen met u bepalen welke formule(s) het best met uw profiel, uw behoeften en uw duurzaamheidsvoorkeuren overeenstemmen.

Voor tak 23 biedt Vivium geen rendements- of kapitaalgarantie. Een indextracker is een beleggingsfonds dat zo nauwkeurig mogelijk een index volgt.

Krijg nu tijdelijk 2% extra

Hebt u spaargeld dat u niet meteen nodig hebt en graag laat groeien? Doe dan zeker mee met onze tijdelijke actie en beleg tussen 15 oktober 2023 en 30 april 2024 minimaal 10.000 euro bij Vivium via uw makelaar.

Voor elke storting in een beleggingsverzekering zal Vivium 2% extra bijstorten in uw polis, met een maximum van 2.000 euro per polis.

Meer weten?

Neem contact op met uw makelaar om de voorwaarden en het reglement van de actie te ontdekken.

Goed om weten: deze actie kan vervroegd worden afgesloten.

Meest gelezen