Gewaarborgd Inkomen

Zorg voor de bescherming van uw inkomen

Als zelfstandige kunt u het zich niet veroorloven lange tijd buiten strijd te zijn, door bijvoorbeeld ziekte of na een ongeval. De eerste maand ontvangt u geen enkele vergoeding en ook daarna is de uitkering van de sociale zekerheid maar erg bescheiden.Denk daarom aan een verzekering Gewaarborgd Inkomen.

Wat is een Gewaarborgd Inkomen?

Kunt u tijdelijk of zelfs blijvend niet meer werken door ziekte of na een ongeval? Met de verzekering Gewaarborgd Inkomen ontvangt u tot 80% van uw huidige inkomen zolang u arbeidsongeschikt blijft. Zo vermijdt u financiƫle problemen.

De 5 voordelen van een Gewaarborgd Inkomen

  1. U krijgt een maandelijkse uitkering bij arbeidsongeschiktheid bovenop de uitkering van het ziekenfonds .
  2. U kiest zelf hoe ruim uw bescherming moet zijn en hoe de uitkering berekend wordt.
  3. U beslist tegen welke oorzaken van arbeidsongeschiktheid u zich verzekert (ziekte en/of ongevallen).
  4. De premies zijn 100% fiscaal aftrekbaar.
  5. Bij blijvende arbeidsongeschiktheid krijgt u een uitkering tot uw pensioenleeftijd.

In de brochure Gewaarborgd Inkomen leest u uit welke waarborgen u kunt kiezen en wat de verschillende uitkeringssystemen zijn.

"Ik wil me richten op mijn herstel, en me geen financiĆ«le zorgen maken."

In een kort filmpje, gemaakt in samenwerking met Kanaal Z, vertelt Katrien Goris, zaakvoerder van No Nonsense in Antwerpen, meer over de voordelen van het Gewaarborgd Inkomen in de praktijk. Twee specialisten van Vivium vullen haar aan. Bekijk het filmpje hier.

 

Goed om weten 

Waarschijnlijk hebt u nog heel wat vragen. Hoeveel kost een Gewaarborgd Inkomen, waarop letten bij de keuze, wat is het verschil met een omzetverzekering, ... In onderstaande artikelen vindt u alvast heel wat antwoorden op uw vragen terug. 

Contacteer uw makelaar

Met uw Gewaarborgd Inkomen zijn niet al uw risico's gedekt. Ook de omzet van uw zaak komt in het gedrang als u afwezig blijft. Die beschermt u best met een Omzetverzekering. Voor uw bedrijfskosten ontwikkelden we een Non-Stop-Plan. Uw makelaar vertelt u er graag meer over.