VIVIUM Managed Funds

Bij Vivium kunt u zowel een contract individuele pensioentoezegging, pensioensparen, langetermijnsparen of niet-fiscaal sparen afsluiten in een combinatie tak 21 - tak 23. In het tak 23-luik, de VIVIUM Managed Funds, kunt u tot maximaal 80% van de jaarpremie storten.

Rendement afhankelijk van beurs

Een tak 23-beleggingsfonds brengt geen gegarandeerde intrest op. Het rendement hangt af van de prestaties van de beurs. Dit rendement kan dus zowel positief als negatief zijn. Maar met een lange horizon, bijvoorbeeld een looptijd van 10 jaar of meer, kunt u het risico op verlies beperken.

Van Stability tot Aggressive

Vivium biedt vier Managed Funds aan in verschillende risicoklassen, gerangschikt van laag naar hoog: Stability Fund, Balanced Fund, Dynamic Fund en Aggressive Fund. Goed om weten: u kunt steeds uw fondskeuze wijzigen. De wijziging wordt dan doorgevoerd voor zowel uw toekomstige premies als voor uw opgebouwde reserves.

4 VIVIUM Managed Funds

Uw makelaar helpt u graag het Managed Fund kiezen dat het best bij uw profiel past.

Naam Fonds

Inventariswaarde

Fact sheet

Datum

Stability Fund

2,00 euro

Pdf

20/02/2017

Balanced Fund

2,48 euro

Pdf

20/02/2017

Dynamic Fund

1,96 euro

Pdf

20/02/2017

Aggressive Fund

25,50 euro

Pdf

20/02/2017

Meer weten over VIVIUM Managed Funds?

Op de financiële infofiches Stability, Balanced, Dynamic en Aggressive Fund, en in onze brochure, vindt u alle informatie over het historisch rendement en de kosten van de vier VIVIUM Managed Funds.  

Hebt u nog vragen of wilt u een contract afsluiten? Contacteer dan uw makelaar. Hij kan uw persoonlijke situatie en wensen in kaart brengen en inschatten welke formule het beste bij u past. 

 

Iets niet duidelijk ?

Zoek een makelaar
Zoek een andere makelaar