VIVIUM geeft 20% korting op uw omzetverzekering

VIVIUM geeft 20% korting op uw omzetverzekering

Bescherm uw vennootschap tegen arbeidsongeschiktheid en overlijden

Vanaf 1 april geeft VIVIUM u 20% korting op de premie van de omzetverzekering. Een voorwaarde: u sluit die omzetverzekering samen af met een Key-Man Verzekering. Als uw vennootschap al een Key-Man Verzekering heeft afgesloten, krijgt u ook de korting van 20%.

Wat is een Key-Man Verzekering, en wat is een Omzetverzekering?

Key-Man Verzekering: bij overlijden

Een Key-Man Verzekering keert bij een overlijden van de sleutelfiguur een kapitaal uit aan uw onderneming. Zo kan uw vennootschap de financiële gevolgen gemakkelijker opvangen of overbruggen.

Omzetverzekering: bij arbeidsongeschiktheid

De omzetverzekering komt financieel tussen wanneer u als zaakvoerder ziek wordt of een ongeval heeft, waardoor u geruime tijd arbeidsongeschikt bent. VIVIUM betaalt aan uw vennootschap een bedrag dat het omzetverlies door die afwezigheid compenseert.

Kijk vooruit

Uw vennootschap heeft dus een Key-Man Verzekering en een omzetverzekering nodig om het voortbestaan van uw zaak te verzekeren. Want wat zou er bijvoorbeeld gebeuren als u een periode niet kan werken, of als u zou overlijden? Enkele voorbeelden:

Dossiers of activiteiten die stilvallen,
investeringskredieten die niet meer afbetaald kunnen worden,
verlies van cruciale kennis,
dure zoektocht naar een vervanger,
in het ergste geval: noodgedwongen vereffening van uw zaak en betalen van schuldeisers.


Met de Key-Man Verzekering en de omzetverzekering van VIVIUM hoeft u zich geen zorgen te maken over het voortbestaan van uw zaak. Als u beide oplossingen combineert, krijgt u vanaf 1 april een korting van 20% op het tarief van de omzetverzekering.

De verzekerde rente van de aanvullende omzetverzekering mag wel maximaal 20% van het kapitaal overlijden van de Key-Man Verzekering bedragen. Stel bijvoorbeeld dat uw Key-Man Verzekering een kapitaal van 100.000 euro verzekert, mag de verzekerde, jaarlijkse rente van de aanvullende omzetverzekering maximaal 20.000 euro bedragen.

Meer weten?

Uw VIVIUM-makelaar vertelt u graag meer over de korting. Vraag advies aan een makelaar in uw buurt en profiteer van dit uitzonderlijke voordeel. Actie geldig onder voorwaarden.