Zelfstandigen - nabestaanden - schuldsaldoverzekering

Schuldsaldoverzekering

Eindelijk hebt u een leuke en betaalbare woning gevonden. Maar wat als u onverwacht iets overkomt? Kan uw partner alleen het huis afbetalen? Of dreigen er dan financiële moeilijkheden?

Bescherm uw gezin

Een schuldsaldoverzekering beschermt uw gezin na uw overlijden. Zo moeten uw nabestaanden zich alvast geen zorgen maken over de afbetaling van het huis.

Voordelen van een schuldsaldoverzekering:

  • Volgens hetzelfde principe als de IPT kunt u ook een schuldsaldoverzekering afsluiten via uw vennootschap. Op die manier betaalt uw vennootschap de premies, wat het nog interessanter maakt.
  • U kiest zelf of bij uw overlijden het volledige resterende bedrag van de lening wordt uitgekeerd of een gedeelte ervan. We raden een volledige dekking aan: het is echt niet vanzelfsprekend om alleen de kosten van een gezin te dragen en tegelijk een huis af te betalen.
  • U kunt uw premies spreiden in de tijd.

U kunt ook een schuldsaldoverzekering afsluiten als 'particulier'. In dat geval betaalt u de premie met uw eigen geld en kunt u genieten van het fiscaal voordeel in uw personenbelasting. Voor meer info: klik hier.

Knop Contacteer makelaar

 

Iets niet duidelijk ?

Generic Zipsearch-Portlet

Documentatie_schuldsaldoverzekering