Zelfstandigen - nabestaanden - aanvullende waarborgen

Aanvullende waarborgen

Met een gewone individuele pensioentoezegging (IPT) zoals het Top-Hat Plus Plan laat u uw vennootschap sparen voor uw pensioen. Met een VAPZ zorgt u daar zélf op een fiscaalvriendelijke manier voor. Verstandig.

Maar wat als u iets overkomt? Hoe moet het dan verder met uw gezin? Met de aanvullende waarborgen van VIVIUM beschermt u diegenen die u het nauwst aan het hart liggen.

U kunt kiezen uit verschillende aanvullende waarborgen.

  • De bijkomende waarborg overlijden. U kiest een kapitaal overlijden dat wordt uitgekeerd aan uw nabestaanden bij uw overlijden.
  • De ongevallenverzekering. Uw nabestaanden ontvangen een bijkomend kapitaal bij gehele en blijvende invaliditeit. Dat geldt ook als u overlijdt na een ongeval.
  • Waarborg ernstige aandoeningen. U ontvangt een extra kapitaal bij een ernstige aandoening zoals een hersenbloeding, een hartinfarct, kanker, de ziekte van Parkinson … De volledige lijst van aandoeningen vindt u terug in de algemene voorwaarden. Daarnaast bent u verzekerd bij gehele en blijvende invaliditeit door ziekte of ongeval.
  • Premieteruggave bij arbeidsongeschiktheid. VIVIUM betaalt de premies voor uw pensioen en uw aanvullende waarborgen terug als u door een ongeval of ziekte arbeidsongeschikt wordt.
  • Rente bij arbeidsongeschiktheid. U ontvangt een maandelijkse rente als u door een ongeval of ziekte arbeidsongeschikt wordt.

 

Knop Contacteer makelaar

 

Iets niet duidelijk ?

Generic Zipsearch-Portlet