Makelaar in de kijker: Jean Crab et ses Fils: verzekeringen sinds 1910

Het Brusselse verzekeringskantoor Jean Crab et ses fils bestaat al sinds 1910. De familiezaak in Sint-Gillis telt vandaag 28 medewerkers en draait heel wat omzet. Véronique de Montjoye vertelt over de voordelen van een familiezaak en de band met haar klanten.

Makelaar in de kijker: Verzekeringskantoor Nico Van Eynde

Voor onze rubriek Makelaar in de kijker trokken we dit keer naar Kieldrecht waar Nico Van Eynde en zijn collega’s elke dag in de weer zijn voor hun klanten. Een transparante schadeafhandeling staat cruciaal in de dienstverlening van het kantoor. Nico vertelt er graag meer over...

Zoek een makelaar die net dat tikkeltje meer biedt

Deze keer trekken we naar Vlezenbeek voor een gesprek met Chris De Bruyn, zaakvoerder van Kantoor De Bruyn. Chris vertelt ons hoe hij via enkele omwegen terecht kwam in de bank- en verzekeringswereld.

De vreugde van een lage verzekeringspremie is van korte duur bij een slechte schaderegeling

Voor onze rubriek Makelaar in de kijker klopten we deze keer aan bij Philip Mortelmans. Het kantoor Mortelmans is al meer dan vijftig jaar een gevestigde waarde in Neerpelt en omstreken. Philip vertelt ons waarom hij nog elke dag geniet van zijn job.

Een onafhankelijke makelaar verdedigt altijd zijn klanten

Willy Galler & Fils is een familiezaak bij uitstek en bestaat al bijna 50 jaar. Voor onze rubriek ‘Makelaar in de kijker' spraken we met Claudy Galler. Hij vertelt ons meer over het kantoor en wat de voordelen zijn van onafhankelijke verzekeringsmakelaars.
Zoek een makelaar
Zoek een andere makelaar