Schade aan uw woning? Gebruik Vivium Assist

Is uw huis na een noodweer zo beschadigd dat u er niet meer in normale omstandigheden in kunt wonen? Dan kunt u een beroep doen op de bijstand die inbegrepen is in uw brandverzekering. Dankzij de app Vivium Assist, legt u in enkele stappen contact met onze bijstandscentrale.

Boom valt op dak van buren: welke verzekering?

Als een boom uit uw tuin op het dak van de buren valt, vergoedt uw familiale verzekering de schade. Zonder familiale verzekering draait u zelf voor alle kosten op.

Hoe voorkomt u waterschade door vorst?

De winter komt er weer aan. Sneeuwpret voor de ene, verkeersellende voor de andere. Maar vrieskou ligt helaas ook aan de basis van heel wat gesprongen leidingen. Gelukkig kunt u zelf in een aantal gevallen schade voorkomen door preventie en controle.

Schade door vuurwerk: welke verzekering betaalt wat?

Ook dit jaar zal op oudejaarsavond opnieuw heel wat vuurwerk worden afgestoken. Maar wat als uw woning of auto beschadigd raakt door een verdwaalde vuurpijl? Op welke verzekering kunt u dan rekenen?

11 tips om u voor te bereiden op een stroomonderbreking

Deze winter bestaat de kans dat u enkele uren zonder stroom valt. Lees hier elf tips om de stroomonderbreking goed voor te bereiden, zodat u zo weinig mogelijk hinder van de stroomonderbreking ondervindt.
Zoek een makelaar
Zoek een andere makelaar