Omdat jonge makelaars belangrijk zijn

VIVIUM gaat samen met u voor de lange termijn. Wij willen met u een duurzaam en persoonlijk partnerschap uitbouwen, van het begin tot het einde van uw carrière. Daarom hebben we enkele initiatieven genomen om u bij te staan, zowel om uw activiteiten verder te ontwikkelen, als om de efficiëntie van uw kantoor te verhogen.

1. Business School

Bij onze Business School kunt u of uw medewerkers opleidingen volgen, zodat uw kantoor aan de officiële FSMA-verplichtingen voldoet.

2. J-Connect

Opvolging is een belangrijk thema in een makelaarskantoor. Voor een beperkte groep jongeren, tweede of derde generatie, organiseren we drie infosessies per jaar. Experts bespreken eerst een verzekeringsthema waarmee u als jonge ondernemer te maken krijgt. Daarna is er tijd voor een leuke activiteit en/of een informeel samenzijn.

3. Juridisch advies

Bij een overname, verkoop, fusie of opvolging van een makelaarskantoor kunnen we u juridisch en boekhoudkundig advies geven. Er zijn ook mogelijkheden tot financiering.

4. Portefeuille-analyses

We bieden onze makelaars gratis portefeuille-analyses aan, die u toelaten de optimale portefeuillestructuur op te bouwen in functie van uw kantoorstrategie.

5. Stages voor studenten

Als u nog studeert, kunt u bij ons een stage komen doen, en/of uw eindwerk maken in het kader van uw opleiding. Voor enkele weken draait u dan mee op de directie Claims, Employee Benefits, Non-Life of Life. Op www.eentoffejob.be vindt u een overzicht van de stageplaatsen.

Interesse in een van deze initiatieven? Neem dan contact met de accountmanager in uw regio, of stuur een e-mail naar info@vivium.be.