Decavi-award voor omnium en rechtsbijstand

Op woensdag 25 april werden in Brussel de Decavi-awards uitgereikt. Vivium won een Decavi-award voor beste omniumverzekering auto. Ook onze partner in rechtsbijstand Arces viel in de prijzen en kreeg de trofee voor de beste rechtsbijstandsformule auto.

Waarom een levensverzekering afkopen geen goed idee is

Een levensverzekering vroegtijdig opzeggen en het gespaarde kapitaal opvragen, is zelden een goed idee. Er zijn teveel financiële nadelen aan verbonden. Bovendien bestaan er betere initiatieven, zoals een voorschot op het eindkapitaal.

De tak 21-verzekering uitgelegd in 8 stappen

Een tak 21-verzekering is een spaarverzekering: u zet op een veilige manier geld opzij voor later. Maar wat is een tak 21-verzekering nog meer? Een overzicht in acht stappen.

De voordelen van de Bestuurdersverzekering, Rechtsbijstand en Bijstand Voertuig

Een omniumverzekering afsluiten is een verstandige zaak. Deze verzekering vergoedt de schade aan uw eigen wagen, ook als u in fout bent. Is uw auto ouder dan 2 jaar? Met de unieke omniumformule van Vivium (ook de mini-omnium), daalt de premie van uw verzekering elk jaar met 5%.

Nieuwe regels voor snelle elektrische fietsen

De verkoop van elektrische fietsen in België blijft stijgen. Dat is ook de wetgever niet ontgaan. Op 1 oktober 2016 wijzigde de wetgeving rond de inschrijving van dergelijke fietsen. Vanaf die datum onderscheiden we elektrische fietsen in drie verschillende categorieën met elk hun eigen...