angle-left Zorgeloos op vakantie met Vivium Assist

Zorgeloos op vakantie met Vivium Assist

De zomervakantie staat voor de deur: tijd om de laatste voorbereidingen voor uw reis te treffen. Daar hoort uiteraard een goede bijstandsverzekering bij. En Vivium Assist: de nieuwe, gratis app van Vivium. Hiermee wordt u bij nood onmiddellijk verbonden met de juiste persoon bij onze bijstandscentrale. En u krijgt er nog heel wat nuttige informatie bovenop.

Snel uit de nood dankzij Vivium Assist 

Omdat u in een noodsituatie direct hulp wilt, ontwikkelde Vivium in samenwerking met haar bijstandspartner 
IMA de applicatie Vivium Assist. Dankzij deze gratis app bent u heel snel verbonden met de bijstandscentrale van IMA. De bijstandsverlener ziet onmiddellijk waar u zich bevindt en in enkele eenvoudige stappen, zorgt hij snel voor de aangepaste bijstand.

Handige functies Vivium Assist 

Naast een snelle toegang tot bijstand heeft Vivium Assist nog heel wat meer te bieden, zoals: 

  • officiële verkeersinformatie;
  • nuttige tips om eerste hulp te bieden;
  • de noodnummers van het land waarin u zich bevindt;
  • een handige zoekfunctie om uw parkeerplaats terug te vinden;
  • nuttige adressen van ziekenhuizen, tankstations, publieke parkings …
  • een stap-voor-stap handleiding om uw aanrijdingsformulier in te vullen; 

Vivium Assist: enkel de telefoonkosten zijn voor uw rekening

Vivium Assist is gratis. U betaalt enkel de kosten van de oproep naar de bijstandscentrale aan het tarief van een normaal telefoongesprek. Voor oproepen vanuit het buitenland zijn eventueel roamingtarieven van toepassing. Voor de bijstandsverlening zelf betaalt u niets als u voor de gevraagde bijstand verzekerd bent bij Vivium.

Tip: belt u vanuit het buitenland? We raden u aan vóór uw oproep de optie ‘dataverkeer’ op uw smartphone aan te zetten. Zo kan de bijstandsverlener uw locatie detecteren en bent u sneller geholpen.

De bijstandsverzekeringen van Vivium

Met een Vivium autoverzekering kunt u altijd rekenen op  bijstand na een ongeval. Daarnaast kunt u uw autoverzekering uitbreiden met de waarborgen Bijstand Voertuigen (pechbijstand) en/of  Bijstand Personen (denk aan ziekte en ongevallen op vakantie). Vivium werkt samen met bijstandsverzekeraar IMA om in alle dringende situaties u zo snel mogelijk bijstand te bieden. Denk bijvoorbeeld aan het sturen van een takelwagen wanneer u in panne staat op een snelweg in Frankrijk.

Geen klant bij Vivium? Vivium Assist is er ook voor u

Geen klant bij Vivium? U hebt niet de nodige bijstandsverzekering afgesloten? Geen probleem, wij helpen u toch uit de nood. Onze bijstandsverlener IMA zal u achteraf een factuur sturen voor de gevraagde bijstand.

Download de app

Vivium Assist is eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de App Store  en Google Play.

 

Op zoek naar een bijstandsverzekering? Wilt u graag meer weten over Vivium Assist? Contacteer dan uw  makelaar. Hij vertelt u er graag meer over.

Lees ook ons dossier vakantie.

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Google Play, Android en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.