angle-left Schade aan uw woning? Gebruik Vivium Assist

Schade aan uw woning? Gebruik Vivium Assist

Dit voorjaar teisterden zware  onweders ons land. Daarbij werden heel wat woningen beschadigd. Is uw huis na een noodweer zo beschadigd dat u er niet meer in normale omstandigheden in kunt wonen? Dan kunt u een beroep doen op de bijstand die standaard is opgenomen in uw Vivium brandverzekering.

Bijstand 24 uur op 24, 7 dagen op 7

Dankzij onze nieuwe app Vivium Assist, legt u in enkele eenvoudige stappen contact met onze bijstandscentrale.  Zij staan 24 uur op 24, 7 dagen op 7 voor u klaar. Download snel de app op uw smartphone.  Zo wordt u bij schade direct geholpen. Vivium Assist is eenvoudig en gratis te downloaden vanuit de App Store en Google Play.
 

 

Ook voor dringende reparaties ter plaatse

Een weggewaaid dak, een overstroomde keuken, een ingezakte muur …. Uw woning kan plots tijdelijk onbewoonbaar zijn. Vivium Assist verbindt u onmiddellijk  met IMA, onze bijstandsverlener.  Die zorgt ervoor dat  er zo snel mogelijk een hersteller langs komt om de dringendste herstellingen uit te voeren, zodat u, indien mogelijk, toch in uw woning kunt blijven.
Is de schade zo ernstig dat dat niet kan, dan zoeken we een noodoplossing, zoals voorlopige huisvesting in een hotelkamer. 

Belangrijk om weten: Vivium Assist zorgt voor bijstand ter plaatse maar voor de schaderegeling achteraf kunt u zoals altijd terecht bij uw makelaar.

Enkel de telefoonkosten zijn voor uw rekening

Vivium Assist is een gratis app. U betaalt enkel de kosten van de oproep naar de bijstandscentrale aan het tarief van een normaal telefoongesprek. 
Voor de bijstandsverlening zelf moet u niets betalen als u een brandverzekering hebt bij Vivium.

Geen brandverzekering bij Vivium? Vivium Assist is er ook voor u 

Ook als u geen brandverzekering hebt bij Vivium kunt u gebruik maken van deze handige app. U ontvangt dan een factuur van IMA voor de gevraagde bijstand. 

Een ongeval met de wagen of autopech? Ook dan komt Vivium Assist goed van pas

Meer weten over de Vivium App?

Lees hier de antwoorden op de meest gestelde vragen. Voor vragen over een brandverzekering kunt u terecht bij uw makelaar. U vindt er hier een in uw buurt. 

Apple and the Apple logo are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries. App Store is a service mark of Apple Inc.

Google Play, Android en het logo van Google Play zijn handelsmerken van Google Inc.