angle-left Decavi-award voor omnium en rechtsbijstand

Decavi-award voor omnium en rechtsbijstand

Op woensdag 25 april werden in Brussel de Decavi-awards uitgereikt. Vivium won een Decavi-award voor beste omniumverzekering auto. Ook onze partner in rechtsbijstand Arces viel in de prijzen en kreeg de trofee voor de beste rechtsbijstandsformule auto.

Decavi-award voor onze omniumformules

De jury bekroonde onze omniumformules in VIVIUM Auto als de beste van de markt. Bij Vivium kunt u kiezen voor een omniumverzekering met of zonder jaarlijks dalende premie. De zogenaamde degressieve omnium is erg interessant als u een wagen hebt die ouder is dan twee jaar. Ze houdt immers rekening met de waarde van uw wagen: die daalt elk jaar, net als de premie. Door de dalende verzekeringspremie kunt u langer uw omnium behouden.

Handige overzichtstabel

Door de dalende verzekeringspremie kunt u langer uw omniumverzekering behouden. Een groot voordeel. Maar ook de overzichtstabel die u van uw makelaar ontvangt bij het afsluiten van uw omniumverzekering, wordt door veel klanten op prijs gesteld. In een oogopslag ziet u wat uw wagen waard is, jaar na jaar. Dat is ook wat u - terecht – verwacht van uw verzekeraar: duidelijkheid en transparantie.

Decavi-award voor Artikel 1 van Arces

Ook onze partner in rechtsbijstand Arces, won met Artikel 1 voor het zesde jaar op rij de Decavi-award voor beste rechtsbijstandsformule auto. Meer dan terecht. Stelt een andere verzekeraar op de Belgische markt een gunstigere regeling voor, dan past Arces zich aan en krijgt u dezelfde voorwaarden. Nog een grote troef van Artikel 1 is dat de rechtsbijstand zich niet beperkt tot België, maar u wereldwijd beschermt.

Hebt u een waarborg Rechtsbijstand Auto? Dan geniet u van Artikel 1

Vivium doet voor haar rechtsbijstand een beroep op Arces. Bevat uw autoverzekering de waarborg Rechtsbijstand, dan geniet u automatisch van Artikel 1. U kunt dus op beide oren slapen: u bent optimaal verzekerd en mag rekenen op de beste bescherming op de Belgische markt.

Meer weten over VIVIUM Auto of Artikel 1 van Arces?

Uw makelaar vertelt u graag meer over de unieke voordelen van VIVIUM Auto en Artikel 1.