Keer terug
Vivium neemt Private Insurer over en versterkt zo haar aanbod in tak 23
Image of the blog article

Vivium neemt Private Insurer over en versterkt zo haar aanbod in tak 23

Op 16 december 2019 tekenden we een overeenkomst waardoor de P&V Groep de totaliteit van de aandelen van Private Insurer zal verwerven.

Wie is Private Insurer?

Private Insurer is een Belgische levensverzekeraar gespecialiseerd in tak 23. De maatschappij werd opgericht in 2004 en telt 18 medewerkers. Private Insurer verdeelt haar levensverzekeringsoplossingen uitsluitend via professionele financiële tussenpersonen, verzekeringsmakelaars, financiële planners, vermogensbeheerders, privébanken en family offices.

Met haar digitale platform biedt Private Insurer toegang tot diverse banken, meer dan 30 vermogensbeheerders en bijna 500 beleggingsfondsen van 83 fondshuizen.

Waarom deze overname?

Dankzij deze overname kunnen we u een breder gamma aan tak 23-producten aanbieden. Bovendien halen we met deze overname specifieke expertise en knowhow in huis om ons huidige aanbod van tak 23-producten uit te bouwen.

De aankoop van Private Insurer houdt de overname in van al haar activiteiten, haar portfolio en haar producten.

Hoogwaardig gamma verzekeringsproducten

Hilde Vernaillen, CEO van de P&V Groep: “De overname van Private Insurer past in de strategie van de P&V Groep om onze klanten een hoogwaardig gamma verzekeringsproducten aan te bieden om hun pensioen op te bouwen of hun vermogen te beheren, op maat van hun noden. Dankzij deze overname kunnen we bovendien onze positie in deze markt sneller verankeren, en worden we een belangrijke speler in tak 23.”

Deze acquisitie wordt effectief na de goedkeuring door de Nationale Bank van België.

Meest gelezen