Jeugdplan

Vivium Jeugdplan

U wilt uw kinderen een mooie en zorgeloze toekomst bezorgen. Ook financieel. Dat kan met het Jeugdplan van VIVIUM. Zo verzekert u uw (klein)kinderen van een stevige financiële ruggensteun op het moment dat ze het echt nodig hebben. En dat zonder een grote hap uit uw budget.

Met het VIVIUM Jeugdplan spaart u in de vorm van een verzekering.

Via maandelijkse stortingen bouwt u een mooi kapitaal op voor uw (klein)zoon of (klein)dochter. Met deze verzekeringsformule blijft het contract in uw handen: u bepaalt zelf wanneer en waarvoor het geld gebruikt wordt.

Een zorgeloze toekomst voor uw kinderen

Het Jeugdplan loopt in principe tot uw (klein)kind 25 is, tenzij u in specifieke situaties al vroeger geld wenst op te nemen.

Vanaf de leeftijd van 18 jaar is een eenmalige of gespreide uitbetaling mogelijk voor:

  • de financiering van de studies,
  • een huwelijk,
  • bouwplannen.

Het Jeugdplan is er uiteraard niet enkel voor ouders. Ook voor grootouders, andere familieleden of goede vrienden is een Jeugdplan een mooi alternatief geschenk voor een kind.

Zekerheid boven alles

Verkiest u zekerheid boven alles, dan kunt u kiezen voor een premievrijstelling bij overlijden en/of premieteruggave bij arbeidsongeschiktheid. Als u of uw partner iets overkomt, dan betaalt VIVIUM de bijdragen in uw plaats verder.

Een vaste intrestvoet 

U kiest tussen een vaste intrestvoet van 0% of 0,45%. 

 

De looptijd van het contract voor deze verzekering wordt bepaald in de bijzondere voorwaarden. De dienst- en productinformatie op deze website is onderworpen aan de regels van het Belgische recht. Als klant wordt u beschermd door de MiFID-gedragsregels.