VIVIUM S2 Pack

Kies voor het VIVIUM S2 Pack en betaal minder

Het VIVIUM S2 Pack bestaat uit een VIVIUM S2 Box, dat is een klein toestelletje voor in de auto dat gegevens meet over uw rijgedrag, met respect voor uw privacy. De VIVIUM S2 Box zorgt voor extra veiligheid en geeft recht op een extra korting. Deze formule is ook beschikbaar voor jonge chauffeurs.

De voordelen van een VIVIUM S2 Pack: veiligheid, bescherming en extra korting

Een VIVIUM S2 Pack biedt heel wat voordelen:

1. Gratis en eenvoudig
Het VIVIUM S2 Box-systeem is gratis en eenvoudig zelf te plaatsen. Bekijk de handleiding of de instructievideo.

2. Persoonlijke website
U hebt toegang tot een persoonlijke website. Daarop vindt u alle informatie over uw rijgedrag en eventuele schadegevallen. Zo leert u indien nodig wat uw verbeterpunten zijn.

3. E-call: onmiddellijke bijstand bij een ongeval
Als de VIVIUM S2 Box in uw wagen een impact van meer dan 2,5 g waarneemt - bij een botsing bijvoorbeeld - wordt voor alles gezorgd. U wordt gecontacteerd om te zien of de hulpdiensten moeten verwittigd worden. Bij een ongeval met een impact van 4 g, wordt onmiddellijk een takelwagen gestuurd.

4. Diefstalbescherming
Met de ingebouwde GPS in de VIVIUM S2 Box kan uw wagen gemakkelijker opgespoord worden.

5. Een extra korting
Veiligheid moet beloond worden volgens ons. Daarom krijgt u een extra korting als u kiest voor een VIVIUM S2 Pack.

Meer weten over het VIVIUM S2 Pack en de VIVIUM S2 Box-systeem? Contacteer uw makelaar of lees de antwoorden op deze veelgestelde vragen.
 

Het contract voor deze verzekering loopt 1 jaar, en wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. De dienst- en productinformatie op deze website is onderworpen aan de regels van het Belgische recht. Als klant wordt u beschermd door de MiFID-gedragsregels.