Keer terug
Decavi-awards voor VIVIUM Fiets en rechtsbijstand auto
Image of the blog article

Decavi-awards voor VIVIUM Fiets en rechtsbijstand auto

 

Op donderdag 30 april werden de Decavi-awards voor niet-levensverzekeringen bekendgemaakt. De rechtsbijstandsverzekering auto Artikel 1 van Arces won voor het achtste jaar op rij een Decavi-award. Maar ook onze gloednieuwe verzekering VIVIUM Fiets sleepte een felbegeerde trofee in de wacht in de categorie innovatie.

Raadpleeg het persbericht. 

De Decavi-awards belonen de beste verzekeringen

Decavi, een organisatie van verzekeringsspecialisten, reikt al sinds 2005 jaarlijks trofeeën uit voor niet-levensverzekeringen. Met deze awards beloont een onafhankelijke jury de beste en meest vernieuwende verzekeringen.

De fietsverzekering: complete bescherming en flexibel abonnement

De fietsverzekering van Vivium biedt u een heel complete bescherming. Raakt uw fiets beschadigd bij een ongeluk(je)? Wordt uw fiets gestolen? Geen nood. U kunt rekenen op de hulp van uw makelaar en de VIVIUM Bijstand.

VIVIUM Fiets werkt volgens een flexibel maandelijks abonnement dat u afsluit samen met uw makelaar. De betaling gebeurt met uw kredietkaart. Er zijn geen termijnverplichtingen, dat biedt u extra veel vrijheid. Ook de aangifte van een schadegeval doet u zelf volledig digitaal, via een speciale klantenzone. Maar uw makelaar blijft uiteraard ter beschikking om u te ondersteunen wanneer dat nodig is.

Omdat Vivium een voortrekker wil zijn op het gebied van preventie en veiligheid, gingen we ook twee partnerships aan ten voordele van onze klanten. Het eerste met Proviz, leverancier van kledij met hoge zichtbaarheid, het tweede met Hexlox, leverancier van antidiefstal-oplossingen voor fietsonderdelen.

8ste Decavi-award op rij voor rechtsbijstand auto van Arces

Heeft de rechtsbijstand auto van Arces nog een introductie nodig? Al acht jaar op rij, ontvangt Arces een Decavi-award voor de beste rechtsbijstand auto. Dat dankzij haar Artikel 1, de unieke formule die garandeert dat als een andere verzekeraar op de Belgische markt betere voorwaarden biedt, Arces haar voorwaarden aanpast en dezelfde biedt. Daarom is het de beste rechtsbijstand van België. 

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd in één van deze of andere verzekeringsoplossingen van Vivium? Aarzel dan niet om uw makelaar te contacteren. Hij vertelt u er graag alles over.

Tip:

We adviseren u kennis te nemen met het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.

Wettelijke bepalingen

 • De contracten voor deze verzekeringen worden afgesloten voor een periode gedefinieerde in de algemene voorwaarden en worden elk jaar stilzwijgend verlengd.  
 • Alle informatie over de diensten en producten op deze website is onderworpen aan de regels van de Belgische wetgeving.  
 • De verzekering is onderhevig aan uitsluitingen, beperkingen en voorwaarden die van toepassing zijn op het verzekerde risico: alvorens deze verzekering af te sluiten, adviseren wij u kennis te nemen van het informatiedocument van dit product en de algemene voorwaarden van toepassing op deze verzekering beschikbaar op deze site of via uw verzekeringstussenpersoon.  
 • Als klant bent u beschermd door de gedragsregels inzake verzekeringen.  
 • Als u een klacht of opmerking hebt, kunt u contact opnemen met uw verzekeringstussenpersoon of de afdeling Klachtenmanagement.  
 • De gegevens van de dienst Klachtenmanagement van Vivium zijn:
  • e-mail: klacht@vivium.be.
  • post: Klachtenmanagement van VIVIUM, Koningsstraat 151, 1210 Brussel
 • U kunt de Ombudsman van de Verzekeringen contacteren via www.ombudsman.as.  
 • Neem voor persoonlijk advies of een verzekeringsofferte contact op met een verzekeringstussenpersoon.  
 • U kunt ook de volledige juridische informatie raadplegen.

Meest gelezen