Keer terug
De beste rechtsbijstand auto op de Belgische markt
Image of the blog article

Na een auto-ongeval, een verkeersovertreding of een andere conflictsituatie, kan onenigheid ontstaan die heel wat tijd, energie en geld kost. Daarom stelt Vivium u vandaag Arces voor. Die levert  de beste onafhankelijke rechtsbijstand auto op de Belgische markt en werd daarvoor al 7 jaar op rij bekroond met een Decavi-award. Stelt een andere verzekeraar op de Belgische markt u toch een ruimere dekking voor? Dan past Arces zich aan en biedt ze dezelfde voorwaarden.

Conflicten waar u niet zelf uit raakt

Sommige situaties in het dagelijkse leven leiden tot conflicten waar u niet zelf uit raakt. Een voorbeeld. Uw wagen wordt aangereden door een motorfiets en de bestuurder betwist dat hij in fout is. Als slachtoffer is het niet altijd vanzelfsprekend om dan de correcte schadevergoeding te krijgen. Vivium doet voor haar rechtsbijstand een beroep op Arces. Die helpt u snel uit de nood.

Arces, de beste rechtsbijstand auto op de Belgische markt

De rechtsbijstandsverzekering  auto van Arces  wordt al 7 jaar op rij jaarlijks bekroond met een Decavi-award voor beste rechtsbijstand auto. Biedt een andere verzekeraar op de Belgische markt toch ruimere dekkingen, dan past Arces zich aan en biedt ze dezelfde voorwaarden.

Wat doet Arces concreet voor u?

Wel, bij een geschil probeert ze eerst het conflict op te lossen zonder tussenkomst van een advocaat of het gerecht zodat u snel verder geholpen wordt en een schadevergoeding krijgt. Is een minnelijke schikking niet mogelijk? Dan zorgt Arces voor administratieve en juridische hulp. Uw gerechtskosten en het ereloon van een advocaat naar keuze worden betaald. En dat voor minder dan 6 euro per maand.

Meer weten?

Contacteer snel uw makelaar. Hij beantwoordt met plezier al uw vragen.

Meest gelezen