Vivium in de pers - Ondernemen - de verantwoordelijkheden van een bedrijfsleider

Als bedrijfsleider wilt u uw activiteiten beschermen tegen zoveel mogelijke risico’s. Lees onze adviezen in Entreprendre. Vivium werkte actief mee aan dit artikel.

Sociale voordelen RIZIV: nu ook voor logopedisten en thuisverpleegkundigen

Vanaf 2016 kunnen ook zelfstandige thuisverplegers en geconventioneerde logopedisten een RIZIV-toelage krijgen, om een aanvullend pensioen op te bouwen en/of het inkomen te beschermen tegen arbeidsongeschiktheid.

Medische Aansprakelijkheidsverzekering – een must voor zorgverleners

Als toegewijd zorgverlener weet u als geen ander welke risico’s er bij uw beroep komen kijken. Een foutje is dan ook snel gemaakt. En dat kan zware financiële gevolgen hebben. Gelukkig kunt u zich nu beschermen met de medische aansprakelijkheidsverzekering van Vivium.

Uniek bij Vivium: de drone-verzekering - nu ook voor zwaardere en professionele drones

Maakt u professioneel gebruik van een drone? Of weegt uw drone voor recreatief gebruik meer dan 1 kilo? Dan bent u sinds 25 april wettelijk verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten. Daarom ontwikkelde Vivium een nieuwe verzekering voor het professioneel gebruik van drones en...

80%-regel en uw aanvullend pensioen: hoe berekenen?

Wie zich al eens verdiepte in de wetten en maatregelen rond het pensioen voor zelfstandigen kwam vast en zeker al eens de beruchte ’80%-regel’ tegen. Wat houdt die regel nu eigenlijk precies in en hoe kunt u hem zelf berekenen?
Zoek een makelaar
Zoek een andere makelaar